Příspěvky uživatele - 101.218

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Myrta před zimou, 16.10.2007
Určitě zimu nepřežije ani rozmarýn. Zasaďte rostlinu do květináče a dejte ji do místosti a nezapomeňte zalévat. Nedostatek vody ji zlikviduje.
Jasmínový keřík, 16.10.2007
Jestliže má delší převisy, tak je to balkónovka a u nás se jí říká ozdobný lilek.Ten miluje hodně a hodně vody, zem je úplně bažinatá. Mám ji doposud venku a kvete. Na zimu ji dávám do bytu a pořád zalévám. Ne tolik, jako v létě, ale v žádném případě... celý příspěvek >
bugénvilea (Bougainvillea glabra), 16.10.2007
Je to normální, je to reakce na změnu prostředí. Může tak v chladu vydržet i celou zimu, ale každopádně ji trošku zalévejte, protože jinak vám uschne a už to "nerozchodí".
bugénvilea (Bougainvillea glabra), 16.10.2007
Pěstuji tuto nádheru už 4. rokem a pokaždé mi zatím vykvetla. V létě chce opravdu hodně vody. Protože je to můj miláček, tak jí dávám v každém případě trošku vlažnou. Jakmile ji nebudete zalévat, tak ji úspěšně zlikvidujete (první vlastní zkušenost).... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika