Příspěvky uživatele - 252.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Re: Odstranění maliníku, 25.9.2012
Mám dotaz ohledně použití GARLONU 4. Chtěli bychom zničit pouze nežádoucí keře. Zakoupily jsme si GARLON 4, ale nevíme v jakém poměru bychom máme tento postřik namíchat. Budeme používat přímo na list. Děkuji. S pozdravem Nováková
Modrá skalice ano či ne?, 30.7.2012
Dobrý den mám dotaz ke Kečupu: chtěla jsem se zeptat máme bazén (povrh fólie) a na dně se nám usadil vodní kámen, nevím si rady s odstraněním kamene při napuštěné vodě. Teď v plné sezóně se mi voda nechce vypouštět a o čištění ani nemluvím, již... celý příspěvek >
Kokcidioza - prosím radu, 23.5.2012
Určitě bych slepice přeléčila na koksidiozu dokud nejsou ve snášce, protože pokud snáší musí se vejce 20dnu po léčbě vyhazovat a neměli by se ani zkrmovat, možná leda velkým prasatum, nejlepší je esb3 které zabýrá i na salmoneli a jiné neřesti.
Kokcidie - očkování u brojlerů, 3.5.2012
Dá se podávat preventivně přípravek proti koksidioze po léčbě stačí pět dnu čekat do zabití, jinak je vhodné vitamíny pro drubež do vody.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika