|
Růže a mráz, 5.2.2012  -- některé byly dost drahé. trochu sněhu je - asi tak 5cm. to je dost málo. něco jsem přihodila, a mám některé nakopčené.no musíme to nechat přírodě - nic nyvyřešíme.- dost jich mám jen do -15st -bojím se třeba o First Lady. |
 |
Růže a mráz, 4.2.2012  Lído někde jsem četla, že i když narašené pupeny zmrznou tak naraší nové. růže prý má tu schopnost. mají snad zásobní.. |
 |
|
 |
Růže a mráz, 3.2.2012 u většiny růží se uvádí -20st - ale jak to dopade na to jsem taky zvědavá. nakopčila jsem angličanky, a některé popínavé jsem obalila aspoň do poloviny textilkou. dokonce jsem použila i černou textilii co se dává na zem.. ach jo - počasí nás... celý příspěvek > |
 |
Historické růže, 6.1.2012  Boule de Niege |
 |
Historické růže, 6.1.2012 taky je hezká bílá historická Boule di Niege- voní a na rozdíl od A. Maxima opakuje kvetení- k dostání tamtéž... K. |
 |
Historické růže, 6.1.2012 historické růže prodává p. Šíp - Skaličany I Albu Maximu K. |
 |
Lze sázet růže?, 4.1.2012 sázet jde, ale musí se nakopčit.- nebo jen založit do země a přisypat hlínou a nechat koukat jenom tak 10 cm. . tak to dělají i v růžařských školkách. |
 |
Černá růže - Queen of Bermuda, 31.12.2011  byla bych vděčná, kdyby někdo uměl tuto růži pojmenovat - ještě doplním, že je jedńoukvetoucí a přijemně voní. poměrně raná. - K. |
 |
Černá růže - Queen of Bermuda, 31.12.2011  --- |
 |
Černá růže - Queen of Bermuda, 31.12.2011  není to tahle žlutá?? |
 |
|
 |
Kordesovky, Austinky a spol, 8.12.2011 jo a ten Hornbach - kolem Josefa. dva roky po sobě měli krásné sazenice v kontejneru - Tantau... zavoskované stonky nechávám narašit v chladné místnosti a až pomine nebezpečí mrazu, vysadím ven..Koupila jsem jich tam spoustu.- na... celý příspěvek > |
 |
Historické růže, 24.11.2011  Mouseux Ancienne |
 |
Historické růže, 24.11.2011  historická Baroness Rothschild |
 |
Historické růže, 23.11.2011  detail W. Lobb |
 |
Historické růže, 23.11.2011  hist. růže William Lobb |
 |