Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže a mráz, 5.2.2012 Obsahuje fotku
 -- některé byly dost drahé. trochu sněhu je - asi tak 5cm. to je dost málo. něco jsem přihodila, a mám některé nakopčené.no musíme to nechat přírodě - nic nyvyřešíme.- dost jich mám jen do -15st -bojím se třeba o First Lady.
Růže a mráz, 4.2.2012 Obsahuje fotku
Lído někde jsem četla, že i když narašené pupeny zmrznou tak naraší nové. růže prý má tu schopnost. mají snad zásobní..
Růže a mráz, 3.2.2012
u většiny růží se uvádí -20st - ale jak to dopade na to jsem taky zvědavá. nakopčila jsem angličanky, a některé popínavé jsem obalila aspoň do poloviny textilkou. dokonce jsem použila i černou textilii co se dává na zem.. ach jo - počasí nás... celý příspěvek >
Historické růže, 6.1.2012 Obsahuje fotku
Boule de Niege
Historické růže, 6.1.2012
taky je hezká bílá historická Boule di Niege- voní a na rozdíl od A. Maxima opakuje kvetení- k dostání tamtéž... K.
Historické růže, 6.1.2012
historické růže prodává p. Šíp - Skaličany I Albu Maximu K.
Lze sázet růže?, 4.1.2012
sázet jde, ale musí se nakopčit.- nebo jen založit do země a přisypat hlínou a nechat koukat jenom tak 10 cm.  . tak to dělají i v růžařských školkách.
Černá růže - Queen of Bermuda, 31.12.2011 Obsahuje fotku
byla bych vděčná, kdyby někdo uměl tuto růži pojmenovat - ještě doplním, že je jedńoukvetoucí a přijemně voní. poměrně raná. - K.
---
není to tahle žlutá??
Kordesovky, Austinky a spol, 8.12.2011
 jo a ten Hornbach - kolem Josefa. dva roky po sobě měli krásné sazenice v kontejneru - Tantau... zavoskované stonky nechávám narašit v chladné místnosti a až pomine nebezpečí mrazu, vysadím ven..Koupila jsem jich tam spoustu.- na... celý příspěvek >
Historické růže, 24.11.2011 Obsahuje fotku
Mouseux Ancienne
Historické růže, 24.11.2011 Obsahuje fotku
historická Baroness Rothschild
Historické růže, 23.11.2011 Obsahuje fotku
detail W. Lobb
Historické růže, 23.11.2011 Obsahuje fotku
hist. růže William Lobb
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz