|
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012  Lído a ostatní -- do Baumax navezli Kordesovky...!!! dá se tam vybrat - takový Sebastian Kneip, pop. Hella, Princezna Alexandra, Pomponella, pop. Jasmina - krásně voní, ale klopí květy,- a další... |
 |
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012  taky růže Barock - Tantau - je nádherná, všechny popínavky ale chtějí nějaký ten rok aby narostly.. K. |
 |
|
 |
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012 kdy sázet? pokud není zmrzlá zem. a rozestup u popínavých asi 1,5m dala bych si tam všechny tři - mám je a jsou nádherné..
|
 |
Jakou růži zvolit?, 8.3.2012  Pane Janča - nevím jaké máte podmínky, ale s Edenem nemám špatné zkušenosti. a to je nasazena na sev. straně - v průvanu. taky moje kolegyně z Week ji mají -a nestěžují si na nějak výrazné choroby.. naopak - proti jiným růžím se držela a má... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 7.3.2012 ještě jste se ptala na levanduli - ano. taky různé šalvěje. nevěstin závoj. sadím ale s menším odstupem od růže. aspoň třicet cm. aby růži nezahlušily, zvláště když je ještě malá. |
 |
Jakou růži zvolit?, 7.3.2012  a do třetice vám doporučím Eden Rose - taky od stejné firmy..něžné, velké, romantické květy - opravdu nádhera.. moc nevoní ani nijak zvláště neopakuje kvetení - ale stojí za to.. pokud si z nich nevyberete - zkuste se podívat do historických růží -... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 7.3.2012  další nádherná kterou mám, je taky u Starkla - Elfe. ne že bych jej preferovala, ale je nejlíp dostupný.. nemůžu si v případě dodání růží stěžovat růže je z produkce firmy Tantau- dorůstá časem dvou metrů. má kořenitou vůni, moc... celý příspěvek > |
 |
Jakou růži zvolit?, 7.3.2012  Coral Dawn je krásná růže. ale vysoká - mám ji u oblouku.. zeminu dostane koupit speciální v marketech - na růže. jinak pokud máte na zahradě kvalitní zem - stačí... nebo dospod přidat trochu staršího kompostu.. |
 |
Čím hnojíte růže, 4.3.2012 teď se dívám - otázka zněla čím na jaře- tak to jednoznačně to NPK nebo Cererit. |
 |
Čím hnojíte růže, 4.3.2012 buď NPK nebo Cererit. taky je speciální hnojivo na růže. dostane koupit granule kravského i koňskáho hnoje - taky zkvašené slepičince přidané do vody. kupuji taky Kristalon plod a květ. tyto všechny jsem už vyzkoušela. pozor na ten granulovaný... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Růže a strom, 4.3.2012 Ramblery se sadí i ke stromům. jsou vesměs jednokvetoucí. kvetou ale dříve než v koruně stromů. bývá to obyčejně starý ovocný strom, ale může být i jiný listnáč.. mám některé ramblery na plotě a jiné na pergole. deseti metrů dorůstá.třeba... celý příspěvek > |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 22.2.2012  bílá Claire Austin |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 22.2.2012  The Pilgrim-- vyšší keř, který není moc rozložitý - asi 1,5m |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 22.2.2012  čistě bílá Glamis Castle-- má nízký keřík vhodný do popředí |
 |
Anglické růže - licence v ČR, 22.2.2012  Par Austin středně vysoká - mírně klopí své velké květy |
 |