Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká vzdálenost filtrace od stěny bazénu?, 6.3.2011
Pokud je všechno dobře utěsněný tak se to nemůže stát.Normální zákon fyziky.Jednou trubkou odtéká, tím vznikne podtlak a druhou nasává.Já mám solární ohřev i čerpadlo s filtrací nad hladinou.Solární ohřev dokonce na střeše.A žádný problém neni a... celý příspěvek >
Koupání při zapnuté filtraci, 6.3.2011
No když se to vezme tak by se člověk nesměl dotknout vody vytékající z kohoutku při zapnutém boileru, když zrovna nahřívá.Dnes jsou trubky plastové.Proto se musí montovat proudové chrániče i do koupelen.To samé je bazén.Tam se domnívám že pokud by... celý příspěvek >
Výběr motorové pily, 8.12.2010
Dobrý večer. Tak podle Vašeho výběru bych si nevybral. Přihoďte ke kupní ceně 2 až 3 tisíce a kupte si pořádnou značkovou pilu, která má dostupný a spolehlivý servis.A nebo projeďte vlákna na tomto diskuzním foru a dozvíte se vše o pilách. JIRKA.M.
Co je to za materiál?, 28.9.2010
Dobrý večer. Podle fotografií to vypadá na CETRIS desky. Složení cement, dřevěnné piliny a trochu křemeliny, to všechno smícháno a pod lisem stlačeno. osinek v tom není ani náhodou. Jestli to chcete použít na podlahu pod dlažbu, tak si sežeňte sílu... celý příspěvek >
Motorové pily Opem, 4.9.2010
Dobrý večer. Přišel za mnou kamarád, že mu někdo nabízel tuto značku pily. Já osobně s tímto strojem nemám žádné zkušenosti. Vím že se to objevilo na prodejnách u státních lesů. Jestli ji někdo máte, dejte do placu skušenosti, výkony a spolehlivost.... celý příspěvek >
Pistni krouzek, 24.1.2010
Pane Radku mě se neomlouvejte! Je to diskusní fórum tak se prostě diskutuje. Tu 262 jsem viděl na prospektu od HQ v řezu, a tam byla vyobrazena se dvěma kroužky, proto jsem tvrdil že je dělali se 2 kroužky.JIRKA.M.
Pistni krouzek, 23.1.2010
HQ 262 má 2 Kroužky.
Náhrada za Homelite XL2, 23.1.2010
Pane Radku pilu Homelite XL2 jsem kupoval v srpnu 1980 v pražském TUZEXU, tenkrát stála 1200bonů, dělal jsem s ní dost dlouho na to abych mohl tvrdit že se jedná o slabou pilu pro příležitostné použití. Netvrdím že to byly špatné stroje, na... celý příspěvek >
Náhrada za Homelite XL2, 22.1.2010
Dobrý večer. Jestli Vám 25 let sloužila slaboučká HomeliteXL2, tak by pro Vás mohla být výhodná STIHL211. JIRKA.M.
Pistni krouzek, 22.1.2010
Dobrý večer. Pokusím se Vám sdělit svůj názor na osazaní pístu 1. nebo 2. kroužky.Nejenom stihl používá 2 pístní kroužky, např. HQ 262je měla také. Myslím si že 2 kroužky zabespečují větší stabilitu pístu ve válci, i když za cenu většího tření.... celý příspěvek >
Náhradní díly stihl, 6.9.2009
Vážený pane Mirku! Oslovil jste mne a zásada slušných lidí je slušně odpovědět. Ted budu hovořit zám za sebe. Firma STIHL má na svých webových stránkách rubriku Napište nám, je tam i kolonka pro emailovou adresu ipro tel.číslo.Když jsem jim poslal... celý příspěvek >
Náhradní díly stihl, 4.9.2009
Vážený pane Mirku. Smysl této diskuse jste zřejmě nepochopil Vy sám! Nemohu mluvit za pisatele příspěvků ale je zřejmé že uživatelé mot. přístrojů jsou povětšině také domácí kutilové, kteří se nechtějí spoléhat na autorizováné prodejce a mnohdy... celý příspěvek >
Bruska řetězů Dolmar 340, 19.8.2009
Dobrý večer ve spolek! Ještě jsem Vám chtěl připomenout! do budoucna si sežente ještě brusný kotouč na snižování omezovacích zubů 145/22,2/6mm. A až prvně nabrousíte dejte do placu dojmy.Zdraví JIRKA.M.
Pila táhne do strany, 18.8.2009
Dobrý večer! Ptáte se proč je lišta zhoblována vždy z leva? Je to špatným ostřením řetězu.Při ostření pilníkem upilujete jednu stranu řetězu více z důvodů většího tlaku na pilník. Zkuste nechat naostřit řetěz na el. bruscea popřípadě i lištu jak Vám... celý příspěvek >
Bruska řetězů Dolmar 340, 10.8.2009
Dobrý večer! Na brusku dolmar jsem se díval a těch 11000 bych za ní nedal ani náhodou. jak píše pan J: S: tak na domácí použití je vho dná Einhel SKS85E.  Gude má výhodu velkých brusných kotoučů(145) a cena je solidní.JIRKA. M.
Další diskuze:  3132  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika