|
Budka na pískovou filtraci, 14.6.2011 Pěkný a ten bazén je Orlando?Je obetonovanej nebo jenom zasypanej? |
 |
Voda v bazénu, 13.6.2011 Soda se dává když je pH nízké.Na vysoké tu kyselinu. |
 |
|
 |
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 13.6.2011 Jenom malej dotaz, na co ten vysavač napojíte? |
 |
Budka na pískovou filtraci, 10.6.2011 Postavil bych něco dřevěného a lehkého podobného psí boudě bez podlahy.V případě potřeby nadzvednout, proprat filtr a zase přikrejt. |
 |
Chlorové tablety, 10.6.2011 Já je dávám do dávkovače který je napojený přímo na hadici za pískovou filtrací.Plovák by mne asi překážel a ve skimeru by se to nejspíš moc rychle rozpouštělo. |
 |
Zeolit, 10.6.2011 Používá někdo ZEOLIT místo klasického písku?A když ano tak je to o tolik lepší? |
 |
Gardena Aquacontour automatic, 7.6.2011 Přesně tak, já jsem zakopal do země obyčejné rozstřikovače Claber kus za 139,- a sloužeji už 4 sezonu.Řídící jednotka je ORBIT za necelé 2 000,-. |
 |
Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 6.6.2011 Já už jsem vyléčenej a tenhle typ bazénů jsem zavrhl a koupil rači Orlando.Měl jsem čtyři a všechny to samé.Ucházel límec.Vždycky ráno jsem šel na zahradu ze strachem zda nebude bazén prázdnej.Nyní je to pohoda. |
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 6.6.2011 Dá se to sladit ventilama a vyladit tak aby to chodilo tak jak má.Stejně musíte udělat bypas aby v noci nešla voda do soláru.A taky záleží na výkonu toho solárka.Ty plastové plachty a pyramidy jsou k ničemu. Chce to trochu si s tim vyhrát a... celý příspěvek > |
 |
Lze napojit 38mm hadici na výstup z bazénu Tampa 32mm?, 5.6.2011 Já bych mu to dojel hodit na palici a musel by je vyměnit spolu s omluvou za ty 32. |
 |
|
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 5.6.2011 Mě ukazoval 0,65 baru a to jelo na ten solár na střeše. |
 |
Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda, 1.6.2011 Tohle mě připomíná dobu analogové televize, kdy každému připadal ten jeho obraz dobrej neli perfetní.A přitom to nebylo kolikrát ani ke koukání.Zrovna tak může dopadnout hodnocení kvality vody.Ale zapínat filtraci jenom na luxování asi... celý příspěvek > |
 |
Typy solárních ohřevů, 30.5.2011 Přesně tak za málo peněz málo muziky.Ono je to trochu složitější.Já jsem si po hodně pokusech postavil svoje kolektory.Materiál jsou měděné trubky sletované do roštu a polžené do pozinkovaného rámu.Na dně je polořená izolace silná 5cm na ní černá... celý příspěvek > |
 |
Koupání pro ptáčky na zahradě, 29.5.2011 Já jsem udělal koupání pro ptáčky z květináče takového jakoby antického a dal jsem na dno malé čerpadýlko na domácí vodotrysk.Vývod čerpadla jsem protáhl hadičkou skrz mysku co se dává pod květináč, která je posazená na vršku květináče a jsou do ní... celý příspěvek > |
 |
Dekorace - trpaslíci a jiní, 29.5.2011 Máme na zahradě napodobeninu antické sochy na podstavci.Je to velice pěkné, ale záleží na typu zahrady.Ta naše je jako lesopark. |
 |