|
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011 Tak to sklo je normální a je vyndaný z vyřazenech panelákovech oken.Je to na střeše už pátou sezonu a pořád to drží.Je přilepený silikonem k tomu rámu.Jelikož je to na střeše tak to ani na zimu nesudavám, ale jenom vyfoukám stlačeným vzduchem.Zatím... celý příspěvek > |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011 Já jsem udělal takovej kolektor jak popisujete.Na vanu jsem použil "C" profil na sádrokarton 10cm.Z něj jsem udělal rám a na dno jsem položil vyřazený polikarbonát a na něj 5 cm izoční vatu.Na vatu černou folii pod jahody a na ni... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Písková filtrace - domácí výroba, 1.8.2011 No já jsem zkoušel všechno možný a nakonec jsem koupil filtraci Berlan a jsem konečně spokojenej.Je to pohodlná obsluha při pravidelném čištění filtru a zvládne to v rodině každý. |
 |
Písková filtrace - domácí výroba, 31.7.2011 A jak reaguje ten hliník na chemii v bazénové vodě?A nešlo by to dřevo nahradit něčím jiným? |
 |
Domeček na stromě - zahradní domek pro děti, 31.7.2011  Moje dcera má takovej malej altánek na strej hrušce. |
 |
Písková filtrace Berlan BSFA8000–45, 19.7.2011 Řešení je strašně jednoduchý.U bédi trávníčka jsem koupil šroubení na skimer, stojí asi 35,- a je na něm ten 6/4 závit.Ten jsem omotal teflonovou páskou a zašrouboval do těch vývodů do vnitř.Oni tam jsou závity jak venkovní tak vnitřní a právě ty... celý příspěvek > |
 |
Voda v bazénu, 19.7.2011 Ono asi bude záležet hodně na tom jakou vodou to napustíte.Někdo má s vodou hodně problémů a já jsem zatím žádné neměl.Jenom jsem to napustil a zapnul filtraci na které je napojné solárko a dávkovač chlor. tablet.Filtrace sice běží 24 hodin denně,... celý příspěvek > |
 |
Bazény Bestway - životnost, 15.7.2011 S tímto absolutně souhlasím.Nadzemní plechovej bazén a případně trochu zapustit.Odpadá skládání na zimu a skladování a na jaře zase to celé smontovat. |
 |
Kartušová filtrácia - vylepšováky, 14.7.2011 Já jsem na místo kartušovky použil pískovou filtraci a jednou pro vždy jsem skončil s podobnejma pokusama, který stejně nevedou k ničemu.Ale na to musí přijít asi každej sám. |
 |
Jaký písek do filtru na bazén? Kdy vyměnit?, 13.7.2011 Možná vyměnit filtrační písek, pokud je starší nebo hrudkovatej tak to asi nebude ono. |
 |
|
 |
Dřevěné sochy v zahrade, 13.7.2011  U nás ta hezčí polovička rodiny vytvořila vodníka ze staré jabloně, kterou na poslední chvilku zachránila před pokácením. |
 |
Dekorace - trpaslíci a jiní, 13.7.2011  A toto je ona. |
 |
Pergoly, 6.7.2011  A tenhle kohout na altánu nám ukazuje odkud vane vítr. |
 |
Pergoly, 6.7.2011  Tenhle je dcery. |
 |
Pergoly, 6.7.2011  Já jsem postavil dva altánky.Jeden pro dospělé a jeden dceři. |
 |