Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011
Tak to sklo je normální a je vyndaný z vyřazenech panelákovech oken.Je to na střeše už pátou sezonu a pořád to drží.Je přilepený silikonem k tomu rámu.Jelikož je to na střeše tak to ani na zimu nesudavám, ale jenom vyfoukám stlačeným vzduchem.Zatím... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011
Já jsem udělal takovej kolektor jak popisujete.Na vanu jsem použil "C" profil na sádrokarton 10cm.Z něj jsem udělal rám a na dno jsem položil vyřazený polikarbonát a na něj 5 cm izoční vatu.Na vatu černou folii pod jahody a na ni... celý příspěvek >
Písková filtrace - domácí výroba, 1.8.2011
No já jsem zkoušel všechno možný a nakonec jsem koupil filtraci Berlan a jsem konečně spokojenej.Je to pohodlná obsluha při pravidelném čištění filtru a zvládne to v rodině každý.
Písková filtrace - domácí výroba, 31.7.2011
A jak reaguje ten hliník na chemii v bazénové vodě?A nešlo by to dřevo nahradit něčím jiným?
Domeček na stromě - zahradní domek pro děti, 31.7.2011 Obsahuje fotku
Moje dcera má takovej malej altánek na strej hrušce.
Písková filtrace Berlan BSFA8000–45, 19.7.2011
Řešení je strašně jednoduchý.U bédi trávníčka jsem koupil šroubení na skimer, stojí asi 35,- a je na něm ten 6/4 závit.Ten jsem omotal teflonovou páskou a zašrouboval do těch vývodů do vnitř.Oni tam jsou závity jak venkovní tak vnitřní a právě ty... celý příspěvek >
Voda v bazénu, 19.7.2011
Ono asi bude záležet hodně na tom jakou vodou to napustíte.Někdo má s vodou hodně problémů a já jsem zatím žádné neměl.Jenom jsem to napustil a zapnul filtraci na které je napojné solárko a dávkovač chlor. tablet.Filtrace sice běží 24 hodin denně,... celý příspěvek >
Bazény Bestway - životnost, 15.7.2011
S tímto absolutně souhlasím.Nadzemní plechovej bazén a případně trochu zapustit.Odpadá skládání na zimu a skladování a na jaře zase to celé smontovat.
Kartušová filtrácia - vylepšováky, 14.7.2011
Já jsem na místo kartušovky použil pískovou filtraci a jednou pro vždy jsem skončil s podobnejma pokusama, který stejně nevedou k ničemu.Ale na to musí přijít asi každej sám.
Jaký písek do filtru na bazén? Kdy vyměnit?, 13.7.2011
Možná vyměnit filtrační písek, pokud je starší nebo hrudkovatej tak to asi nebude ono.
Dřevěné sochy v zahrade, 13.7.2011 Obsahuje fotku
U nás ta hezčí polovička rodiny vytvořila vodníka ze staré jabloně, kterou na poslední chvilku zachránila před pokácením.
Dekorace - trpaslíci a jiní, 13.7.2011 Obsahuje fotku
A toto je ona.
Pergoly, 6.7.2011 Obsahuje fotku
A tenhle kohout na altánu nám ukazuje odkud vane vítr.
Tenhle je dcery.
Já jsem postavil dva altánky.Jeden pro dospělé a jeden dceři.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika