|
Plotostřih, jaký vybrat, 28.8.2011 U mne zvítězil ten HECHT aspokojenost. |
 |
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 26.8.2011 Na to se nedá tak jednoduše odpovědět.Chybí hodně parametrů.Jaké jsou zapojeny v závlaze rozstřikovače a kolik kusů.Neni znám odběr vody například za minutu a mnoho dalších parametrů.Automatiké přepnutí na vodovodní řád by až tak velkej problém... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Uchycení krycí plachty - zapuštěný bazén?, 26.8.2011 Navíjecí zařízení se dá i zhotovit doma a do plachty všít příčně plastové výstuhy které plachtu ponesou nad hladinou.Potom zvládne zakrývání i odkrývání jedna osoba. |
 |
Elektrocentrála, 19.8.2011 Taky mám elektrocentrálu asi 3kW s AVR.Připojil jsem to navic přes stykač a ten se musí nahodit.Když elektrocentrála přestane vyrábět proud tak stykač odpadne.To mám pro případ kdybych ji zapoměl odpojit od sítě.Navíc jsem k ní připojil voltmetr a... celý příspěvek > |
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 19.8.2011 Co je to za síťku a kde se dá koupit? |
 |
Zakrytí bazénu na zimu, 13.8.2011 Velice jednoduché a dobré.Já jsem taky takto uvažoval, ale právě ta ochrana toho plastového lemu tímto způsobem mne nenapadla.Letos ta taky tak udělám.V jednoduchosti je krása. |
 |
Zakrytí bazénu na zimu, 13.8.2011 Tak to ty lahve jsou desetilitrové.Vždyť ty oka jsou od sebe dost daleko a v zimě ta voda zmrzne a těžko steče do lahve. |
 |
Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 8.8.2011 Já jsem tam zasadil Cypřišky a udělal kapkovou závlahu a rostou jako o závod.Sousedka si vždycky stoupla s kusem žvance v ruce k oknu pozorovala co se děje.No a má po žížalkách.Akorát je vedle slyšíme, že tam jsou a to je všechno. |
 |
Zakrytí nadzemního bazénu na zimu, 6.8.2011 Jelikož bude za chvilku podzim tak se v předstihu ptám jak majitelé nadzemních a nebo zapuštěných bazénů tyto zakrývají na zimu.Po upuštění vody je hladina o hodně níže a tak mne zajímá jak to dělají ostatní.Váha sněhu asi natlačí plachtu na hladinu... celý příspěvek > |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 3.8.2011 To beru jak jsem napsal je to velice pěkný a levný o tom neni pochyb.Ale tady v tomto vláknu se lidi spíš zajímaji o ten samotnej ohřev bazénu pomocí solárka.Pokud bych uvažoval i o TUV do domácnosti tak bych Vás velice rád kontaktoval, abych nemusel... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rozmetací a sypací vozíky, 3.8.2011 Taky mám Hecht 270 a naprostá spokojenost.Před tím jsem měl nějakej truhlíkovej koupenej Bau bau a to nebylo ono dělal pásy. |
 |
Zeleny travnik, 3.8.2011 Hlavně zalejvat a zalejvat. |
 |
Suchá tráva, 3.8.2011 Jenom se mohu připojit ke kolegovi nade mnou.Každý druhý den automatika pomocí podzemních vysouvacích rozstřikovačů kropí hodinu v noci.Je to asi 12mm na m2.Trávník je pěkně zelenej a potok taky na suchu neni.Než jsem toto udělal tak byl trávník taky... celý příspěvek > |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 3.8.2011 Tak jsem si to prohlédl a je to velice hezký, ale pro většinu lidí zde asi moc složitý a i nákladný.V mém případě jsem chtěl využít toho, že když filtrace musí běhat tak toho využít na ten ohřev.A solární panel je jediná možnost jak něco ohřát... celý příspěvek > |
 |
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011 Ta plastová a zaizolovaná PE hadice je jenom na přívod a odvod vody, nebo jináč na propojení mezi filtrací a bazénem.Pod tím sklem je jenom ta Cu trubka. |
 |