Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plotostřih, jaký vybrat, 28.8.2011
U mne zvítězil ten HECHT aspokojenost.
Automatické zavlažování - čerpadlo, nádrž, vodovodní řád, 26.8.2011
Na to se nedá tak jednoduše odpovědět.Chybí hodně parametrů.Jaké jsou zapojeny v závlaze rozstřikovače a kolik kusů.Neni znám odběr vody například za minutu a mnoho dalších parametrů.Automatiké přepnutí na vodovodní řád by až tak velkej problém... celý příspěvek >
Uchycení krycí plachty - zapuštěný bazén?, 26.8.2011
Navíjecí zařízení se dá i zhotovit doma a do plachty všít příčně plastové výstuhy které plachtu ponesou nad hladinou.Potom zvládne zakrývání i odkrývání jedna osoba.
Elektrocentrála, 19.8.2011
Taky mám elektrocentrálu asi 3kW s AVR.Připojil jsem to navic přes stykač a ten se musí nahodit.Když elektrocentrála přestane vyrábět proud tak stykač odpadne.To mám pro případ kdybych ji zapoměl odpojit od sítě.Navíc jsem k ní připojil voltmetr a... celý příspěvek >
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 19.8.2011
Co je to za síťku a kde se dá koupit?
Zakrytí bazénu na zimu, 13.8.2011
Velice jednoduché a dobré.Já jsem taky takto uvažoval, ale právě ta ochrana toho plastového lemu tímto způsobem mne nenapadla.Letos ta taky tak udělám.V jednoduchosti je krása.
Zakrytí bazénu na zimu, 13.8.2011
Tak to ty lahve jsou desetilitrové.Vždyť ty oka jsou od sebe dost daleko a v zimě ta voda zmrzne a těžko steče do lahve.
Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 8.8.2011
Já jsem tam zasadil Cypřišky a udělal kapkovou závlahu a rostou jako o závod.Sousedka si vždycky stoupla s kusem žvance v ruce k oknu pozorovala co se děje.No a má po žížalkách.Akorát je vedle slyšíme, že tam jsou a to je všechno.
Zakrytí nadzemního bazénu na zimu, 6.8.2011
Jelikož bude za chvilku podzim tak se v předstihu ptám jak majitelé nadzemních a nebo zapuštěných bazénů tyto zakrývají na zimu.Po upuštění vody je hladina o hodně níže a tak mne zajímá jak to dělají ostatní.Váha sněhu asi natlačí plachtu na hladinu... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 3.8.2011
To beru jak jsem napsal je to velice pěkný a levný o tom neni pochyb.Ale tady v tomto vláknu se lidi spíš zajímaji o ten samotnej ohřev bazénu pomocí solárka.Pokud bych uvažoval i o TUV do domácnosti tak bych Vás velice rád kontaktoval, abych nemusel... celý příspěvek >
Rozmetací a sypací vozíky, 3.8.2011
Taky mám Hecht 270 a naprostá spokojenost.Před tím jsem měl nějakej truhlíkovej koupenej Bau bau a to nebylo ono dělal pásy.
Zeleny travnik, 3.8.2011
Hlavně zalejvat a zalejvat.
Suchá tráva, 3.8.2011
Jenom se mohu připojit ke kolegovi nade mnou.Každý druhý den automatika pomocí podzemních vysouvacích rozstřikovačů kropí hodinu v noci.Je to asi 12mm na m2.Trávník je pěkně zelenej a potok taky na suchu neni.Než jsem toto udělal tak byl trávník taky... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 3.8.2011
Tak jsem si to prohlédl a je to velice hezký, ale pro většinu lidí zde asi moc složitý a i nákladný.V mém případě jsem chtěl využít toho, že když filtrace musí běhat tak toho využít na ten ohřev.A solární panel je jediná možnost jak něco ohřát... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011
Ta plastová a zaizolovaná PE hadice je jenom na přívod a odvod vody, nebo jináč na propojení mezi filtrací a bazénem.Pod tím sklem je jenom ta Cu trubka.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika