Příspěvky uživatele - 245.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Promáčknutý bazén Orlando, 14.8.2012
Je možné foto?
Solární panel od Mountfieldu, 14.8.2012
A právě ta filtrace musí být v tom parnu pořád zapnutá, jinak se ta voda taky neohřeje.
Solární panel od Mountfieldu, 13.8.2012
Tak ten polykarbonát chci dát do rámu udělaného s 100mm C profilů na sádrokarton.Na ten polykarbonát dám zateplovací vatu ROCKWOOL 50mm a na to položím ten panel a celé přikreju sklem položeným na rám zhora.Mám takto udělaný panel a v něm žebřík... celý příspěvek >
Schůdky, 13.8.2012
Jde to, jenom se to uřízne a potom svrtá.Jenom je potřeba dvakrát měřit a potom řezat.Prodloužit to nejde.
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 13.8.2012
Jenom malej dotaz, jak je zhotovená ta kopule nad bazénem.Vypadá to velice pěkne.
Solární panel od Mountfieldu, 13.8.2012
Což takhle nahradit ty střešní latě profilama na ten sádrokarton.Já je snejtoval nýtovacíma kleštěma.
Skimmer, 12.8.2012
Tak jen pro kontrolu, rozteč krajních horních otvorů na šrouby u Marimexu je 120 mm a horní řada je vzdálená od spodní řady 160 mm.
Skimmer, 12.8.2012
Dá, je to stejné.
Solární panel od Mountfieldu, 12.8.2012
Tak to vemu postupně.Bazén mám nezakrytej a ni s tím nepočítám a je to ARURO.Na rám panelu na kterém bude nahoře sklo a dole na dne izolace použiju profily na sádrokarton.Také to namontuju na taškovou střechu.Výroba držáků taky nebude problém.Když to... celý příspěvek >
Solární panel od Mountfieldu, 11.8.2012
Koupil jsem v akci solární panely 3,6 m a zajímalo by mne zda je někdo nechává přes zimu venku (vypuštěné) a zda někoho nenapadlo je dát do rámu pod sklo pro lepší účinnost.Na pokusy jsem koupil tři kusy, což za tu cenu jde.
Solární panel, 28.7.2012
Izolovaný to máme MIROLEM v celé délce a bazén ten je 3.6 m.Jinak se koupeme od dubna.V horku se to dá vypnout.Záleží jak to máte celé zapojené.Ale rozhodně si prodloužíte koupání.
Solární panel, 27.7.2012
Máme to taky tak daleko a ještě na střeše, ale chce to pořádně zaizolovat.Nebo to, co se ohřeje se cestou tam zpět zase ochladí a je to na nic.
Jak se zbavit pavouků v altánu, 21.7.2012
Já to taky pořád vymetám, ale je to nekonečnej boj.Tak by mne zajímal co je ten odpuzovač.
Jak se zbavit pavouků v altánu, 20.7.2012
V altánu máme strašné množství pavouků a tím pádem i pavučin.Dají se tito nezvaní nájemníci nějak vypudit?
Zavlažování živého plotu, 16.7.2012
Já mám udělanou závlahu 1/4 hadičkama na kterých je u každého stromku napojen průběžný kapkovač nastavitelný na průtok 0-6 l za hodinu.Takže rozteč rostlin nastavím jak potřebuji.Ovládané je to řídící jednotkou a napojeno na domácí vodárnu.V provozu... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika