|
Promáčknutý bazén Orlando, 14.8.2012 Je možné foto? |
 |
Solární panel od Mountfieldu, 14.8.2012 A právě ta filtrace musí být v tom parnu pořád zapnutá, jinak se ta voda taky neohřeje. |
 |
|
 |
Solární panel od Mountfieldu, 13.8.2012 Tak ten polykarbonát chci dát do rámu udělaného s 100mm C profilů na sádrokarton.Na ten polykarbonát dám zateplovací vatu ROCKWOOL 50mm a na to položím ten panel a celé přikreju sklem položeným na rám zhora.Mám takto udělaný panel a v něm žebřík... celý příspěvek > |
 |
Schůdky, 13.8.2012 Jde to, jenom se to uřízne a potom svrtá.Jenom je potřeba dvakrát měřit a potom řezat.Prodloužit to nejde. |
 |
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 13.8.2012 Jenom malej dotaz, jak je zhotovená ta kopule nad bazénem.Vypadá to velice pěkne. |
 |
Solární panel od Mountfieldu, 13.8.2012 Což takhle nahradit ty střešní latě profilama na ten sádrokarton.Já je snejtoval nýtovacíma kleštěma. |
 |
Skimmer, 12.8.2012 Tak jen pro kontrolu, rozteč krajních horních otvorů na šrouby u Marimexu je 120 mm a horní řada je vzdálená od spodní řady 160 mm. |
 |
Skimmer, 12.8.2012 Dá, je to stejné. |
 |
Solární panel od Mountfieldu, 12.8.2012 Tak to vemu postupně.Bazén mám nezakrytej a ni s tím nepočítám a je to ARURO.Na rám panelu na kterém bude nahoře sklo a dole na dne izolace použiju profily na sádrokarton.Také to namontuju na taškovou střechu.Výroba držáků taky nebude problém.Když to... celý příspěvek > |
 |
Solární panel od Mountfieldu, 11.8.2012 Koupil jsem v akci solární panely 3,6 m a zajímalo by mne zda je někdo nechává přes zimu venku (vypuštěné) a zda někoho nenapadlo je dát do rámu pod sklo pro lepší účinnost.Na pokusy jsem koupil tři kusy, což za tu cenu jde. |
 |
|
 |
Solární panel, 28.7.2012 Izolovaný to máme MIROLEM v celé délce a bazén ten je 3.6 m.Jinak se koupeme od dubna.V horku se to dá vypnout.Záleží jak to máte celé zapojené.Ale rozhodně si prodloužíte koupání. |
 |
Solární panel, 27.7.2012 Máme to taky tak daleko a ještě na střeše, ale chce to pořádně zaizolovat.Nebo to, co se ohřeje se cestou tam zpět zase ochladí a je to na nic. |
 |
Jak se zbavit pavouků v altánu, 21.7.2012 Já to taky pořád vymetám, ale je to nekonečnej boj.Tak by mne zajímal co je ten odpuzovač. |
 |
Jak se zbavit pavouků v altánu, 20.7.2012 V altánu máme strašné množství pavouků a tím pádem i pavučin.Dají se tito nezvaní nájemníci nějak vypudit? |
 |
Zavlažování živého plotu, 16.7.2012 Já mám udělanou závlahu 1/4 hadičkama na kterých je u každého stromku napojen průběžný kapkovač nastavitelný na průtok 0-6 l za hodinu.Takže rozteč rostlin nastavím jak potřebuji.Ovládané je to řídící jednotkou a napojeno na domácí vodárnu.V provozu... celý příspěvek > |
 |