|
Příspěvky uživatele - 65.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Al-ko 46 BR Classic, 30.7.2012 já mám třetím rokem 46BR comfort. motor je to základní, ale sekačku mám jenom na menší dvorek a zahrádku. seču jednou za 14 dnů, takže tráva není moc vysoká. sekal jsem i vyšší, postupně, mokrou trávu taky a jde to. akorát jsem koupil jiný nůž než... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 6000, 26.7.2012 normální kosa je tak maximálně dobrá na louku nebo na rovnou zahradu, nedokážu si představit kosit hrbolatější terén. pokud mám peníze a nemusím se na ně ohlížet, tak stihl, nemám, tak beru hecht |  |
|  | Křovinořez do 6000, 25.7.2012 to označení BTS znamená dělitelnou hřídel, což já využívám hojně. taky jsem se rozhodoval mezi značkovým s nižším výkonem a tímhle Hechtem. jenže na tom pralesu by se slabší stroj dost trápil. mám od werca benzínový vyžínač z roku 2005 a nikdy s ním... celý příspěvek > |  |
|
|
|