Příspěvky uživatele - 65.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Al-ko 46 BR Classic, 30.7.2012
já mám třetím rokem 46BR comfort. motor je to základní, ale sekačku mám jenom na menší dvorek a zahrádku. seču jednou za 14 dnů, takže tráva není moc vysoká. sekal jsem i vyšší, postupně, mokrou trávu taky a jde to. akorát jsem koupil jiný nůž než... celý příspěvek >
Křovinořez do 6000, 26.7.2012
normální kosa je tak maximálně dobrá na louku nebo na rovnou zahradu, nedokážu si představit kosit hrbolatější terén. pokud mám peníze a nemusím se na ně ohlížet, tak stihl, nemám, tak beru hecht
Křovinořez do 6000, 25.7.2012
to označení BTS znamená dělitelnou hřídel, což já využívám hojně. taky jsem se rozhodoval mezi značkovým s nižším výkonem a tímhle Hechtem. jenže na tom pralesu by se slabší stroj dost trápil. mám od werca benzínový vyžínač z roku 2005 a nikdy s ním... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika