|
Příspěvky uživatele - 250.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez do 6000, 28.7.2012 O motorech vím hodně ale u křovinořezech/vyžínačích nevím nic protože jsem je nikdy nepotřeboval. Měli jsme jeden půjčený rozkládací se špatným držadlem (to malé na těle a ne Učka). Bohužel je to už pár let a nevím co to bylo za značku. V současné... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 6000, 25.7.2012 Děkuji za radu, ty vypadají dobře. Nevíte jen prosím jaký je rozdíl mezi tím BTS a bez BTS? Číslo chápu čím vyšší tím lepší motor / dražší křovinořez. |  |
|  | Křovinořez do 6000, 24.7.2012 Na této hranici jsem právě našel značkové stroje kolem 0,6-0,8 kW. Což mi přijde dost málo na to aby to šlo vůbec posekat. Koukal jsem právě proto na levnější značky typu Alko apod, kde za tu cenu je 1,6 kW, samozřejmě horší kvalita. Popruhy si... celý příspěvek > |  | McCulloch M53-650CMDW - sběrací nůž, 24.7.2012 Neni to tenhle - MC CULLOCH Nuž 530 mm standard MBO026 pro sekacku na trávu M53-160CMDW?
Podle oficiální stránky mají nože stejné, rozdělené jen podle délky.
|  | Křovinořez do 6000, 24.7.2012 Dobrý den,
sháním křovinořez na sekání kopřiv, vysokých klasů trav a lopuchů na neudržované zahradě (výška kolem 1m) cca 200m2 + nízká tráva cca 50m2. Četnost sekání tak 2x až 3x ročně, Z toho důvodu nechci kupovat žádný dražší než cca 6000 Kč.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|