Příspěvky uživatele - 220.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Betonová deska jako základ skleníku, 7.4.2014
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně základů skleníku. rozměry skleníku budou 3 x 5 metrů, železná konstrukce, výplň sklo. svažitý terén - na jednom konci výkop hluboký 30 cm, na druhém 75 cm. obvody + cestičku uprostřed chci udělat ze ztraceného... celý příspěvek >
Rychlokurz zahradničení, 14.10.2007
Hrozně moc bych chtěla poděkovat hostovi shora za pochopení. Moc mě to potěšilo. Naopak panu Vsloužilovi bych ráda vzkázala, že pro člověka v mé situaci je každá rada nad zlato a nemusí se zrovna týkat orchidejí. Klidně i mrkve. Možná, že už jste tak... celý příspěvek >
Rychlokurz zahradničení, 12.10.2007
Tak Vám tedy všem pěkně děkuji. Celý den sedím u počítače, čtu si bychle komentovaných zákonů a když přijdu domů, chci jít ven a NĚCO tam dělat. Ale protože nevím co, tak většinou jen po zahradě chodím a relaxuji. Hrabání listí je docela neškodné:)... celý příspěvek >
Rychlokurz zahradničení, 11.10.2007
Vážení, jak tady tak čtu vaše zasvěcené disputace o mě neznámých zahradních jevech napadlo mě, zda by někdo nebyl ochoten poskytnout mi tyto informace formou rychlokurzu. S koupí domu jsem jakožto úplný laik získala i zahradu, která mě hrozně baví,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika