|
Příspěvky uživatele - 75.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 22.7.2012 od pondělí předpovídají SUCHO a 30 stupňů, tak vydržet!
já letos u rajčat zatím 2x Acrobat + 2x Kocide 2000
dodatek pro BIO milovníky: nevadí mi postřikem ochráněná zelenina, ale vadí mi NEZRALÁ a bez chuti prodávaná zelenina v obchodech
|  | Nestejnoměrné dozrávání rajčat, 22.7.2012 stejnoměrně dozrávají jen umělá supermarketová monstra bez chuti
je to normální stav, tohle neřešte, na jiný plod padá dopoledne stín nějakého listu, atd... |  |
|  | Žloutnutí listů odspoda + půdní rozbor, 22.7.2012 počkat, a co ten bazén??? to jste si toho nikdo nevšimnul? vždyť je tam i skluzavka do vody...
předpokládám, že do vody dáváte dost chemie, aby byla takhle krásná, takže i chlór atd... a ta vody jednoznačně musí pří dovádění děti stříkat a cákat... celý příspěvek > |  |
|
|
|