Příspěvky uživatele - 3.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rudbékie - skvrny na listech, 20.7.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, U naší rudbékie máme velké hnědé skvrny na listech- viz. foto. Jedná se o plíseň? Jde s tím něco dělat? Díky. Mara
Jahody - plíseň, 31.7.2012
Díky za info, vrhnu se na to. Těch 5ks jsme zasadili pro začátek, spíš na vyzkoušení a něco pro děcka a dopadlo to takto :-) A po tom postřiku proti plísni jsou plody  "použitelné"?  Doufám, že příští rok to dopadne líp!
- bohužel na štítku víc není, jen dodavatel (agro-tuřany), jsou ale stáleplodící, s barevnými květy - jsou z hobbymarketu - pěstujeme v záhoně, stejný problém mají všechny tyto jahodníky (5ks)...
Tak teď nevím- jeden hlas proti plísni, jeden hlas, že se jedná o píseň... Máte prosím ještě někdo nějaký názor?? Děkuji moc. David  
Jahody - plíseň, 30.7.2012
víc na štítku nebylo... :-( D.
Jahody - plíseň, 30.7.2012
Je to odrůda Fragaria ananassa.
Jahody - plíseň, 29.7.2012
Díky za info, zkusím rok počkat. Tento rok je u nás dost vedro, ale snažím se zalévat, ajk to jde. tak uvidíme.  :-) David
Kanadské borůvky - žloutnuocí listy, 21.7.2012
Tak v tom bude asi ten problém... :-) Zkusím přemístit z toho slunného stanoviště. S přesazením do země to bude horší.-) Díky David
Zalívám vodou z vodovodu, kterou nechávám odstát... Dešťovka u nás nehrozí...:-)
No, květináč otvory má, ale je pravda, že máme orientaci na jih a sluníčko je tam celkem silné. Teď už vedra nejsou, ale moc se to s těmi listy nelepší... Rašelinu jsem dal napůl, protože jsem víc neměl :-)  Díky David
-sázeli jsme je do květináče, kde jsou celé 2 roky..
Kanadské borůvky - žloutnuocí listy, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Ještě foto...
-borůvky máme druhým rokem (minulé léto prakticky neplodily..) ve velkém květináči - při sázení jsem použil rašelinu smíchanou s normálním substrátem a hnojivo bylo přímo na borůvky... - zalévám cca obden...
U kanadské borůvky nám začali cca před 3 týdny žloutnout a opadávat listy. Plody nějaké jsou, ale listů ubylo a ani ty zbývající nevypadají zdravě... Hnojil jsem na jaře organickým hnojivem... Nevíte co s tím? Mohlo to být třeba z horka- začalo... celý příspěvek >
Jahody - plíseň, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, na jaře jsme zasadili pár jahodníků. Vypadaly dobře, nasadily květy, ale plody jsou nepoužitelné- viz. foto... Vypadá to na nějakou plíseň- dé se s tím něco dělat? Zachrání to nějaký postřik nebo je lepší vysadit nové... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika