Příspěvky uživatele - 250.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zazimovani begonie, 10.12.2007
Venkovní begonie ihned po prvních mrazících vyjmu z hlíny (rašeliny), nechám uschnout a zabalím každou zvlášť do novin (dříve jsem používala suchou rašelinu nebo suché hobliny) a uskladním v suchém sklepě. Na jaře begonie nechám naklíčit v teple na... celý příspěvek >
Třemdava bílá, 20.11.2007
Pozor na kvetoucí Třemdavu. Otřela jsem se o kvetoucí rostlinu a květ se mi krásně otiskl na lýtko (palčivý pocit), takže jsem 2 měsíce byla jako tetovaná.
Begonie mají červy, 14.10.2007
  ještě se jednou ozývám - skrzevá ty begonie. Jsou to červené multiflory - nádherné a tak bych o ně nerada přišla - mám je již asi 10 let. Již jsem je vyndala z hlíny a teď si nevím rady co s nimi. Děkuji za radu
Begonie mají červy, 13.10.2007
Hlízy begonii mají červy  a jsou samá chodbička. Mám je namořit před uskladněním? A čím? Prosím, poraďte. Karolina
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika