Příspěvky uživatele - 86.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pes na zahradě, 13.3.2012
Zkuste opuncii.
Hrušeň Dicolor, 9.3.2012
Pokud se po zakvetení naštípených roubů jeden rok zvýšila úroda o 30% tak to nic neznamená, z toho se nedá na nic usuzovat, to bývají roční výkyvy úrody na mých stromech, kde se nic nezměnilo jistě větší.
Sestřih nově založeného listnatého plotu, 9.3.2012
Jestli ty keře mají být volně rostoucí, tak je nemusíte stříhat, čím míň je budete stříhat tím dřív budou velké. Volně rostoucí keře se zahustí samy tím, že ze země vyrůstají nové pruty.
Prořezat švestku teď?, 27.2.2012
A proč je chcete řezat? Třešeň prořezávat nepotřebuje. A švestka taky ne, u ní přebytečné větve uschnou sami a pak stačí vyřezávat ty suché větve.
Vypěstování pravokořenných sazenic s hotovým kmínkem, 4.2.2012
Tak tak hluboko určitě ne, zapíchnul jsem to do země maximálně 15-20 cm. A ty pruty byly výrazně slabší než ten váš na té fotce.
Vypěstování pravokořenných sazenic s hotovým kmínkem, 2.2.2012
Nezkoušel jsme to s révou, ale zkoušel jsem takto řízkovat vrby, zlatý déšť, ptačí zob. Dopadlo to tak, že se pruty ujaly, ale většinou opučely jen tak ve spodní čtvrtině a vrchní 3/4 prutu uschly.
Mulčování pod stromy, 31.1.2012
Já mám dojem, že když jsme dával pod stromy mulč z trávy, tak se do jara vždycky všechen ztratil. Ale možná záleží i tom, kolik tam toho dáte.
Staří sousedé, 31.1.2012
A na co si vlastně stěžujete? Vždyť ti vaši sousedé jednají jen podle práva, podle zákonů. Na rozdíl od vás nedělají nic nezákoného. Prostě takové jsou zákony, tak je respektujte, a když už ne tak si aspoň nestěžujte, že ostatní postupují podle... celý příspěvek >
Staré odrůdy jabloní - Slovácko, 26.1.2012
Máte chybu v závěru: Ty vaše staré odrůdy nejsou prověřené časem. Jsou to odrůdy co zmizely v propadlišti dějin, kdyby byly prověřené časem a osvědčené, tak by byly i dnes všeobecně pěstovány a nově vysazovány. Ale jak víte, není tomu tak a... celý příspěvek >
Je to pláně?, 26.1.2012
Když se podívám ještě raz na tu fotku, tak vidím, že kolem roste nepravidelně několik různě starých podobných stromků. Těžko někdo vysazoval roubované stromky v takovém shluku. Spíš to vypadá jako odnože nějaké slívy. 
Je to pláně?, 25.1.2012
Jen jestli to není hloch nebo trnka, ale ta mívá tmavší kůru.
Fiskars vs Hultafors, 25.1.2012
Mám sekeru nějakou obyč 100 let starou a tou to nemůžu za boha rozštípat... Mám taky jen obyčejné sekery, v kraji odkud jsem se říká pantoky. Kdysi jsem takovým obyčejným pantokem štípal hromadu špalků, pár jich bylo zatvrzelých a nechtěly se nechat... celý příspěvek >
Sokol, jak si ho udržet doma, 25.1.2012
Ať už je to sokol nebo i jiný dravec, tak nejlíp ho tam asi udržíte když tam budou ti vrabci, ti ho tam zřejmě přilákali, no a až ty vrabce sežere tak asi nebude mít žádný důvod létat.  Takže pro udržení dravce byste měl chránit a podporovat ty... celý příspěvek >
Hloh - s jakým rozestupem sázet?, 25.1.2012
Hloch není sice u nás na ploty moc rozšířený, ale hezký živý plot vytvoří. Protože hloch sám neodnožuje tak nevytvoří klasický keř, proto je třeba ho sadit na plot dost nahusto a lépe i ve dvou či třech blízkých řadách.
Ma zmysel kupovať weber? Existuju lacnejšie, 25.1.2012
To zase mne na tom grilování nejvíc baví to rozdělávání ohně. Mít plynový, tak bych si ymslel, že to už je tak nastejno, jako když si to upeču doma v troubě, ta má taky funkci grilování.
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika