|
Příspěvky uživatele - 86.111
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Včely a plastová okna, 27.4.2012 A co tak zkusit nějaký ten Biolit či Hmyzovrah? |  | Pokusy o řízkování, 26.4.2012 H. Vanilla Fraise, P.Victoria... ty kytky jsou tak vzácné, že se musí tajit i jejich rodové jméno? Fakt mě nenapadá co by mohlo být třeba to P. Victoria. |  |
|  | Řez švestek, 26.4.2012 Akorát jste si nejpíš nijak nepomohl s tím, proč jste stříhal, že stromek byl hustý a po vašem řezu až obraší tak neispíš i zase bude. To bude nejspíš výhon na výhonu. Tam pak nejspíš žebřík zase nedáte. |  | Pokusy o řízkování, 26.4.2012 Se mi zdá, že z toho řízkování se tu dělá zbytečně moc velká věda. U řady rostlin stačí někdy zjara, nejlépe když ještě není listí, nastříhat si větvičky tak 30 cm dlouhé a rovnou je zapíchnout na místo, kde chceme mít keř nebo stromek. není třeba... celý příspěvek > |  | "Rozsypaný mák" na rostlinách, 25.4.2012 Manželka před pár dny stříkala doma kytky proti mšicím, donesla si na to něco co se jmenuje Karate a zabralo to bezvadně. |  | Slimáci, 25.4.2012 Neviděl jsem letos ještě žádného slimáka, zato jsem našel pár hlemýžďů. Všichni byli zavíčkováni v ulitách. Takže jestli ještě nevylezli hlemýždi, tak taky slimáci budou ještě někde vyspávat. |  | "Rozsypaný mák" na rostlinách, 25.4.2012 Teda já to na té fotce nějak nedokážu na jisto poznat, ale nemáte to tam obyčejné mšice? |  | Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 25.4.2012 No jestli jste to přesazoval, když byly listy celé zelené, tak to jasně schne z nedostatku vody. Keř za pár dní nepozná nedostatek nějakého prvku. Spíš by pomohlo pokrácení větviček. |  | Thuje Brabat podzim, 25.4.2012 Pokud jsou proschlé čerstvě vysazené stromky, tak hnojení je to poslední co potřebují, to jim může spíš uškodit. Nejlepší je jen přiměřeně zalévat a doufat, že se ujmou. Letos ale třeba u nás tak průběžně přiměřeně prší, že stromky zasazené na... celý příspěvek > |  | Plesnivá kůra, 25.4.2012 Není nic neobvyklého, když se rozhrne kůra, která je nasypaná jako mulč kolem stromků, že je vespod plesnivá. |  |
|  | Pomoc - zničený kmínek, 24.4.2012 Já bych se stromkem nedělal nic, se pěkně zelená, korunka vypadá zdravě. A tu ránu si stromek zatáhne i sám, možná za pět let až kmínek zesílí tak si už ani nevzpomenete, že tam něco takového bylo. |  | Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 22.4.2012 Já bych řekl to samé co Lída. |  | Řez kořenů, 21.3.2012 Já bych ho klidně zkrátil. Jeden kořen, žádný kořen. |  | Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012 Nevím jestli jsem to někdy měřil, jen to tak odhaduji, záleží i na tom jak je venku teplo, ale pokud je venku mrazík tak tam podle odhadu nebývá víc jak 30°C, když tam strčím ruku. |  | Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012 O teorii nic nevím, ale udívám studeným kouřem. A sice ne klobásy, ale jen maso nebo ryby. Mám dřevěnou udírnu, ta moc teplo nedrží. Topím tak, že v ohništi doutná jeden velký špalek, průměr tak aspoň 20 cm. To se pak udírna nevyhřeje, je tam jen... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|