Příspěvky uživatele - 86.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Včely a plastová okna, 27.4.2012
A co tak zkusit nějaký ten Biolit či Hmyzovrah?
Pokusy o řízkování, 26.4.2012
H. Vanilla Fraise, P.Victoria... ty kytky jsou tak vzácné, že se musí tajit i jejich rodové jméno? Fakt mě nenapadá co by mohlo být třeba to P. Victoria.
Řez švestek, 26.4.2012
Akorát jste si nejpíš nijak nepomohl s tím, proč jste stříhal, že stromek byl hustý a po vašem řezu až obraší tak neispíš i zase bude. To bude nejspíš výhon na výhonu. Tam pak nejspíš žebřík zase nedáte.
Pokusy o řízkování, 26.4.2012
Se mi zdá, že z toho řízkování se tu dělá zbytečně moc velká věda. U řady rostlin stačí někdy zjara, nejlépe když ještě není listí, nastříhat si větvičky tak 30 cm dlouhé a rovnou je zapíchnout na místo, kde chceme mít keř nebo stromek. není třeba... celý příspěvek >
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 25.4.2012
Manželka před pár dny stříkala doma kytky proti mšicím, donesla si na to něco co se jmenuje Karate a zabralo to bezvadně.
Slimáci, 25.4.2012
Neviděl jsem letos ještě žádného slimáka, zato jsem našel pár hlemýžďů. Všichni byli zavíčkováni v ulitách. Takže jestli ještě nevylezli hlemýždi, tak taky slimáci budou ještě někde vyspávat.
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 25.4.2012
Teda já to na té fotce nějak nedokážu na jisto poznat, ale nemáte to tam obyčejné mšice?
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 25.4.2012
No jestli jste to přesazoval, když byly listy celé zelené, tak to jasně schne z nedostatku vody. Keř za pár dní nepozná nedostatek nějakého prvku.  Spíš by pomohlo pokrácení větviček.
Thuje Brabat podzim, 25.4.2012
Pokud jsou proschlé čerstvě vysazené stromky, tak hnojení je to poslední co potřebují, to jim může spíš uškodit. Nejlepší je jen přiměřeně zalévat a doufat, že se ujmou.  Letos ale třeba u nás tak průběžně přiměřeně prší, že stromky zasazené na... celý příspěvek >
Plesnivá kůra, 25.4.2012
Není nic neobvyklého, když se rozhrne kůra, která je nasypaná jako mulč kolem stromků, že je vespod plesnivá.
Pomoc - zničený kmínek, 24.4.2012
Já bych se stromkem nedělal nic, se pěkně zelená, korunka vypadá zdravě. A tu ránu si stromek zatáhne i sám, možná za pět let až kmínek zesílí tak si už ani nevzpomenete, že tam něco takového bylo.
Hnědnou konce listů přesazeného černého rybízu, 22.4.2012
Já bych řekl to samé co Lída.
Řez kořenů, 21.3.2012
Já bych ho klidně zkrátil. Jeden kořen, žádný kořen.
Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012
Nevím jestli jsem to někdy měřil, jen to tak odhaduji, záleží i na tom jak je venku teplo, ale pokud je venku mrazík tak tam podle odhadu nebývá víc jak 30°C, když tam strčím ruku.
Uzení klobás studeným kouřem, 21.3.2012
O teorii nic nevím, ale udívám studeným kouřem. A sice ne klobásy, ale jen maso nebo ryby. Mám dřevěnou udírnu, ta moc teplo nedrží. Topím tak, že v ohništi doutná jeden velký špalek, průměr tak aspoň 20 cm. To se pak udírna nevyhřeje, je tam jen... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika