Příspěvky uživatele - 86.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gril z 50l expanzomatu, 18.6.2012
Kdybyste na zem položil dvě cihly ze staré bouračky a na ně položil ty mřížky z lednice, tak jste mohl ušetřit i ty tři stovky, a funkčnost by byla stejná, jen byste se k tomu musel víc ohýbat.
Staré plody třešní, 15.6.2012
O jak velké pozemky se staráte? Podle vašich řečí bych to tipnul tak maximálně na 50m2 někde u řadovky. Jo to se pak dá individuálně postarat o každé stéblo trávy.
Ibišek - zmrznutí, 15.6.2012
Nám začal jeden z ibišků obrážet teprve asi před týdnem. Ony ibišky to letos měli těžké, část jich asi uschla přes zimu, a těm co obrazily pomrzly listy 18.5., kdy u nás byly nějaké noční mrazy. Takže pak začínaly všechny od nuly, tak 2 týdny jim... celý příspěvek >
Zlomené rajče v půlce, 5.6.2012
Když jsem byl malé dítě, tak jsem slyšel mou babičku, jak říká, že když ona byla malé dítě, tak slyšela od své babičky, že kdysi žili lidé, kteří říkali, že v takovém případě, se někdy stane, prý ale skoro vždy, že takové zlomené rajče znovu obrazí a... celý příspěvek >
Vysetý trávník a plevel, 5.6.2012
Vy na tu plevelnou trávu nadáváte, nejste s ní spokojen a mi udělala taková tráva celkem radost. Přes zimu jsem nabyl pár set metrů pozemku vedle mé zahrady, kde ještě loni bylo pole a rostlo tam obilí. Chtěl jsem to nějak zkultivovat, nechat to... celý příspěvek >
Gril Weber, 5.6.2012
K údržbě grilovací mřížky používám dvě metody, někdy je i kombinuji, ale někteří lidé to asi nebudou považovat za metody, které by chtěli použít. První metoda je ta, že po grilovaní položím vychladlou zamaštěnou začouzenou mřížku vedle grilu,... celý příspěvek >
Gril Weber, 5.6.2012
Tak s výše uvedeným příspěvkem nemůžu nic jiného, než souhlasit...no to jste napsal moc hezky, akorát mám dojem, že ten váš plynový gril je něco jako plynová trouba přenesená na zahradu. Když mě baví na tom grilování a opékání ne až tak ten výsledek... celý příspěvek >
Lopuch a slez v trávníku, 2.6.2012
Odvolávám ty zatahnuté listy podpělu, od té doby co jsem to napsal, tak kudy chodím tudy vidím listy podbělu vesele rostoucí, jen už nejsou tak nápadné jako z jara.
Lopuch a slez v trávníku, 28.5.2012
Mi to taky připadá jako podběl, ale u nás už se listy podbělu dávno zatáhly, to by mne trošku mátlo, pokud je fotka aktuální.
Skalka z kadečky, 28.5.2012
Já mám zase zkušenost s pískovcovým korytem naplněným kamením, nahoře trochu hlíny a na tom netřesky a podobné. A dopadlo to tak, že to bylo trvale zabahněné, se to po deštích naplnilo vodou, vrstava hlíny nahoře bránila vysychání a po každém dešti... celý příspěvek >
Žlutý melír v trávníku. Nemoc nebo chyba v péči?, 23.5.2012
No, mi se zdá, že ten váš trávník má péče až moc, v březnu založený, doteď 5X sekaný, jednou hnojený. Hlavně jestli jste ho teď, když je tak sucho, ostříhal hodně nakrátko, tak se nedivte.
Vysvač na listí - vezme i čerstvou trávu?, 21.5.2012
nechci vědět, co tam bude za 3 roky...nejspíš skoro nic, tráva se tam rozpadne tak, že z ní skoro nic nezbude.
Jde o švestku?, 8.5.2012
Třešeň to není.
Čím osázet vybudovaný "kopeček"?, 6.5.2012
v současné době je tam skalník a barvínek/ a ani jednomu se moc nedaří... kdy jste to sadila? Na podzim nebo až teď na jaře? A co čekáte, že to udělá za pár dní? To myslíte, že to za týden poroste dva metry? Já jsem na podobný hrobeček vysadil taky... celý příspěvek >
Přesazení švestky, 30.4.2012
Já bych ji přesadil hned. Roční doba ještě až tak nepokročila. Stejně ji po přesazení musíte pořádně ostříhat, a když ji přesadíte a ostříháte teď, tak vám do podzimu narostou ještě snad nové větvičky.  A když ji přesadíte až na podzim či příští... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika