Příspěvky uživatele - 249.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uschnutí jabloně, 21.6.2011
Když je zahrádka u potoka, tak prý je dobré zakopat u plotu pásy plechu vysoké 30 cm. Hryzec obvykle dělá nory jenom tak 10 cm pod povrchem a toto jej odradí. Hryzec nemá takovou hrabcí schopnost jako krtek. Často využívá chodeb po krtkovi a dokoce... celý příspěvek >
Uschnutí jabloně, 21.6.2011
Existuje hryezc vodní a hryzec zemní, proto jeden je vázán na potok. Hryzce jsem zlikvidoval během jednoho roku do sklopných pastí, tak počítám 15 kusů, včetně dvou lasiček jako predátorů. Stromky mne sežrali 2 a to na podnoži M9, vysazeno jem měl v... celý příspěvek >
Uschnutí jabloně, 20.6.2011
Hryzec zlikviduje kořeny během pár dní ale většinou si troufne jen na mladé stromky, protože kořeny asi 1 cm průměru nakouskuje tak aby je natahal do spižírny (asi 8 až 10 cm). To na kůře nezanechá žádné stopy jenom stomkové listí rovnoměrně po celé... celý příspěvek >
Odstranenie kmienkov, 18.6.2011
Mne udivují tyto rady, jako že se dřevo nezmáčkne. I dřevo potřebuje chirurgii a ne amputaci. Pro budoucí kmínek se nechá jedna téměř kolmo rostoucí větev aby byla co nejdelší letos a co nejvyvinutejší, proto zbytek taky odřežeme. Pak následující rok... celý příspěvek >
Odstranenie kmienkov, 18.6.2011
Nestříhat ale řezat těsně u letorostu (střihem se mačká a odchlipuje kůra), zahladit nožem a zavoskovat. Dobře si to prohlédněte a zvolte nejlépe vyvinutý letorost a to nemusí být nejvyšší. Řezat se má hned nebo už se mělo dávno a ne po metrových... celý příspěvek >
Bluefree za Jojo, 9.6.2011
Potvrzuji, že Jojo je i pro mne největším zklamáním. Jediné co se mne líbilo na něm tak na první pohled pěkně vyvinutý a rovnoměrně zbarvený list. Monílie mne stromky zlikvidovala. Ještě tento rok jsem je ořezal (napadené větve) ale stromky jsou... celý příspěvek >
Zlomený angrešt, co s tím?, 5.6.2011
Cokoliv jde spojit pokud ke zlomení nedošlo vlivem nějaké nemoci. Postup je následovný. Pečlivě složit dohromady (pomoc jiné osoby je nutná), přiložit tak 20 cm dlouhý hranolek 1x1 cm a pečlivě obvázat elektrikářskou páskou spolu s hranolkem... celý příspěvek >
Briggs and Stratton Quantum, 5.6.2011 Obsahuje fotku
Co mne škola dala a nedala to nechme stranou a omlouvám se, že jsem si Vás dovolil obtěžovat. Stroj Dakr 55 BL zakoupený někdy v roce 2002 je takový "konstrukční omyl". Mne to stálo 21 tisíc abych doma zjistil, že pojezd přes rohaté kolečka... celý příspěvek >
Briggs and Stratton Quantum, 5.6.2011
Děkuji za osvětlení principu, člověk se učí celý život. Určitě by se mne "rozsvítilo, " kdybych to celé rozdělal. Nevím ještě jak mám chápat pojem regulátor otáček, to jako to táhlo mění předstih zapalování nebo má nějakou jinou konkrétní... celý příspěvek >
Briggs and Stratton Quantum, 4.6.2011
Děkuji za reakci. Pokuste se mi ozřejmit co ovládá to táhlo na kterém je zavěšena ta zelená pružina, jeíž význam nemůžu pochopit jakož i to nejisté vracení táhla. Nač je tam pak dorazový šroubek. S tou černou páčkou si poradím úpravou bowdenu,... celý příspěvek >
Briggs and Stratton Quantum, 4.6.2011 Obsahuje fotku
Může mne někdo pomoci s odkazem na nějaký obrázek, kde by bylo jasné jak mají být správně sestaveny pružiny na páčkách ovládajících karburátor. Nastartuji a hned to zdeche. Mám dojem, že se něco nevrací a pohledem pod kryt mne ani není na první... celý příspěvek >
Tragédie jménem Monília laxa, 2.6.2011
"My ji řežeme jak vrbu". Zatím to vypadá, že jo. Někdy dám foto.
Vrba kroucená - nemoc?, 1.6.2011
Když si zadáte do okénka vyhledávání "Tragédie jménem monília laxa", tak tam jsem popisoval stejnou chorobu (asi) u okrasné vrby, kterou mám vedle stromů napadených chorobou monília laxa a lonský rok byl velmi deštivý a chladný a tak mne taky... celý příspěvek >
Hryzec, 28.5.2011
Hryzec se dá poměrně snadno chytit do sklopné kovové pasti a bez návnady. Past je větší než na myši je to na taková asi 8x14 cm a s větším nástražním plechem a když tam není tak nějaký větší přichytit nýtem nebo malým šroubkem. Co je důležité tak... celý příspěvek >
Jedná se o šarku?, 24.5.2011
Příznaky šarky jsou ty světlejší skvrny v tmavé zeleni. Obavy však nemusíte mít ovoce to nepostihne. Když jsem narouboval čačanskou na napadený strom švestky domácí, tak ty fleky na listech byly excelentní ale na plodech nic.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika