|
Příspěvky uživatele - 208.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorový křovinořez Solo 109 B, 18.7.2012 Tak potom ta pauza způsobila, že motor nebyl tak teplý, aby nastartoval bez sytiče snadno. Startoval jste bez sytiče? |  | Jaký motor pro sekačku na svah?, 18.7.2012 Motory Honda mají uváděnou svahovou dostupnost 25*, ale to je vlastně dostupnost stroje, na kterém jsou instalovány. Já bych vybral 4t, neboť s tím není problém. Zatím jsem neslyšel o jediném 4 taktu zadřeném vlivem svahu. Pokud na svah pojedete s... celý příspěvek > |  |
|  | Motorový křovinořez Solo 109 B, 18.7.2012 Pro klid můžete sundat hadičku od benzínu z karburátoru, nasadit inj. stříkačku a zkusit ji nasát. Pokud to půjde do téměř plného obsahu, problém s odvzdušněním není. To zasyčení bych odhadoval na přetlak. Teplý motor špatně startuje při špatně... celý příspěvek > |  | Olej do sekačky, 18.7.2012 Zde bych se držel doporučení dle návodu a dodržení výměn oleje, dle provozu resp doby. Každý olej stárne a degraduje, vlivem teplot, prostředí, provozem. Také zdravím. |  | Jaký motor pro sekačku na svah?, 18.7.2012 Motory Honda mají uváděnou svahovou dostupnost 25*, ale to je vlastně dostupnost stroje, na kterém jsou instalovány. Já bych vybral 4t, neboť s tím není problém. Zatím jsem neslyšel o jediném 4 taktu zadřeném vlivem svahu. Pokud na svah pojedete s ... celý příspěvek > |  | Vymena zapalovani Vari Honda GXV 160, 18.7.2012 Zkuste se zeptat u firmy KASUMEX spol. s r.o., kupoval jsem tam komplet startování na GCV 160 za 1/3 cenu a je kvalitní se zárukou.
|  | Výběr křovinořezu na vysokou trávu ve svahu (cca 1700m2), 18.7.2011 To už je na tom prodejci, co Vám doporučí a potom si to vyříkejte:). FS 260 má motor 2mix, což je motor s předvýplachem motoru čerstvým vzduchem z důvodu snížení emisí, palivo je směs 1:50. FS 310 má motor s ventily, jako 4 takt, ale palivo je také... celý příspěvek > |  | Stihl FS 130, Castor CB 43DS, ABG 550, 25.6.2011 Jasny, stroj o skoro dvojnasobnem vykonu a s 2taktnim motorem hrave roztoci zaci nastroj ined do otacek ale i tak zastavam nazor (prevzaty z prodejny Stihl) ze je blbost sict plnej ubrat plnej ubrat podle pohybu doleva doprava... Ani by me to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|