Příspěvky uživatele - 63.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Honda GCV 190 - seřízení volnoběhu, 30.7.2016
Pardon, oprava - 9 let stará
Honda GCV 190 - seřízení volnoběhu, 30.7.2016
Máme GCV 190 v sekačce HRX, která je 19 let  stará a seká hektary. Karburátor jsme ještě za celou dobu nečistily, zato ohnutá klika už byla 3x. Kliku nám vždy perfektně narovnají u f. Pavlíček  a mašina jede zas jak hodinky. Seká s ní kdo... celý příspěvek >
Poraďte - obtížná stráň a rostliny na ní, 18.7.2012
Jak bylo už uvedeno výše, nadmořská výška svahu je 350 m. n. m.. Orientován je směrem jihozápadním, půda písčitohlinitá a vzhledem k faktu že jde o prudký svah, voda steče rychle pryč. Co se stačí vsáknout do vrchní vrstvy, písčitým podložím vzápětí... celý příspěvek >
Poraďte - obtížná stráň a rostliny na ní, 18.7.2012
Mám na okraji pozemku prudkou stráň (20x8m), kde se stěží udržím ve vzpřímené poloze bez strunovky (natož se strunovkou). Abych se vyhnul obtížnému sekání nekvalitního travního porostu, asi před 20-ti lety jsem tam vysázel borovice kleče, které mi... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl - špatně seká stařinu, 7.11.2011
Já sekám travní porosty FS 310 a u stařiny je důležité při použití trojzubce sekat co nejníže (jezdit vlastně spodní miskou po terénu). Ideální pro snadné sekání je, jak už bylo výše napsáno, odstranit plastový kryt trojzubce. Povrch takto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika