|
Příspěvky uživatele - 156.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 17.7.2012 160 sklenic??? kolik to je sazenic okurek? event. jak velké políčko? já okurky teprve tak 14 dní sklízím |  | Sklizeň rajčat 2012, 17.7.2012 dle mne to je klasická hruštička, doufejte že žlutá, je lepší a do salátů i hezčí |  |
|  | Kvašáky a rychlokvašky, 17.7.2012 to mi vůbec nenapadlo, co kdybych je dopředu umyl octem nebo raději dát úplně pryč? |  | Kvašáky a rychlokvašky, 17.7.2012  tak jsem konečně udělal kvašáky, jsem na to moc zvědavý, letos poprvé
na 1,5 litru vody jsem dal 10 dkg soli, vycházel jsem z místních zkušeností o málo slaném nálevu
nahoře jsem to zadělal, dal jsem tam dvě špejle širší než ústí láhve,... celý příspěvek > |  | Sviluška na okurkách?, 5.7.2012 zkuste to zachránit, okurka pak může vyhnat "zdravé" nové výhony a otrhejte nejvíce napadené listy, spálit nebo do popelnice a doporučuji vzít postříkem i papriky, divil bych se, kdyby tam ještě svilušky nebyly...
|  |
|
|
|