Příspěvky uživatele - 156.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 17.7.2012
160 sklenic??? kolik to je sazenic okurek? event. jak velké políčko? já okurky teprve tak 14 dní sklízím
Sklizeň rajčat 2012, 17.7.2012
dle mne to je klasická hruštička, doufejte že žlutá, je lepší a do salátů i hezčí
Kvašáky a rychlokvašky, 17.7.2012
to mi vůbec nenapadlo, co kdybych je dopředu umyl octem nebo raději dát úplně pryč?
Kvašáky a rychlokvašky, 17.7.2012 Obsahuje fotku
tak jsem konečně udělal kvašáky, jsem na to moc zvědavý, letos poprvé na 1,5 litru vody jsem dal 10 dkg soli, vycházel jsem z místních zkušeností o málo slaném nálevu nahoře jsem to zadělal, dal jsem tam dvě špejle širší než ústí láhve,... celý příspěvek >
Sviluška na okurkách?, 5.7.2012
zkuste to zachránit, okurka pak může vyhnat "zdravé" nové výhony a otrhejte nejvíce napadené listy, spálit nebo do popelnice a doporučuji vzít postříkem i papriky, divil bych se, kdyby tam ještě svilušky nebyly...
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika