Příspěvky uživatele - 239.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
První broskvoně dozrávají, 17.7.2012 Obsahuje fotku
Tak som sa Petře napriek množstva napísaného textu opäť nedozvedel, ako je to u Ťeba s chuťou a kvalitou dužniny Fénixu v porovnaní s klasikou Redhaven či chuťovým skvostom Halehaven? Nu což, zrejme tieto kultivary nepestuješ, alebo si ešte nejedol... celý příspěvek >
Existuje odolnější meruňka? MS kraj, 17.7.2012
Zdravím do Bíňoviec, Milan! Skvelé sorty! Už aby boli na našom trhu so stromkami! Ani si neviem predstaviť 100 gramovú marhuľu. Musí to byť bomba. Ukazuje sa, že okrem Radky, Leskory, Bergeronu či Orangeredu budú v našich záhradkách ďalšie veľmi... celý příspěvek >
Topfirst, Herman - dotaz, 17.7.2012
Plody Aprimiry je možné vidieť vnútri korunky- na snímke v strede a hore. Za plotom záhradky sú kríky klokoča (Staphylea pinnata).
Topfirst, Herman - dotaz, 17.7.2012 Obsahuje fotku
Zdravím do Bratislavy Libor! Ani jeden z Tvojích 3 vrúbľov Topend naštepených do Angelena sa mi neujal. Ani vrúble Reginy v korune Kordie. Pritom neboli narašené, v chladničke parádne vydržali až do mája. Zámerne som počkal až do olistenia, aby bolo... celý příspěvek >
Odrůda révy Solaris, 17.7.2012 Obsahuje fotku
Pre p.AB:  Odrodu Solaris pestujem na vertiku, zasadil som ju ako raritu- najskôr dozrievajúcu sortu. Jedna sadenica bola pravokorenná- tá mi vlani z neznýmych dôvodov uprostred leta uschla, dve mám od nem. producenta na nem.podložke. Ich rast... celý příspěvek >
Nero už začína modrať, 17.7.2012 Obsahuje fotku
Zatiaľčo vlani bola prvou modrajúcou odrodou Nero, v tomto roku mi začína modrať tá, ktorá ako prvá kvitla- lotyšská Zilga. Na Neru a Richelje začínajú modrať ešte len prvé zrná, Richelje má modrú farbu v podobe atraktívnych prúžkov a čiarok smerom... celý příspěvek >
Žloutnutí listů odspoda + půdní rozbor, 17.7.2012
Zdravím Vás Pavle! Aj keď sa nepokladám za skúsenejšieho, dovolím si Vám poradiť: Chlorózu rozhodne nemáte, tá začína na mladých listoch. Váš Tramín je náročný na obsah horčíka v pôde. Vaša snímka je dôkazom jeho nedostatku. Prihnojenie síranom... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika