Příspěvky uživatele - 103.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2012, 15.7.2012
hm, 8-10 hodin na 100 stupňů... horkovzdušná... to abych měl na střeše panely na elektřinu a ještě k tomu otevřená? to mi přijde jako nedotažený recept Mirku... stejně jako že se tam nechá ten vnitřek se semínky, to zbytečně výrazně oddaluje... celý příspěvek >
já když udělám moc zeleniny najednou, tak mi zbytek rodiny nadává, že mají celé odpoledne nafouklá břicha a souhlasím, z cukety dělám jen salsy, na grilu na plátky už jedině lilek, nikdo takhle cuketu už nechce už jsem ten recept jednou... celý příspěvek >
a srovnejte to pro zajímavost Mirku s velikostí plodů San Marzana co pěstuji já, je to o asi 15-20 příspěvků výše, já je mám tedy ještě ale zelená je zajímavé, kolik má tato odrůda variací jinak si tak říkám, co vy s tím děláte? to toho tolik... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika