Příspěvky uživatele - 119.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdo určí názvy rostlin?, 15.7.2012 Obsahuje fotku
Ještě doplním takovou perličku: poté, co zde byla určena bílá kytka jako šalvěj a nikoli jako rozrazil (jak jsem původně také tvrdil) jsem šel po jisté zahradě a uviděl jsem prakticky tu samou kytku. První, co mne napadlo bylo: " A hele, rozrazil! A... celý příspěvek >
Světlušky 2012, 15.7.2012
Tak jsme ještě byli s kočkou na procházce. Dnes už jsem viděl pouze 2 světlušky na zemi, letící žádnou. Josef.
Co je to za kytku?, 15.7.2012
Ne, že bych se v tom až tak dobře vyznal, ale o použití semene svazenky v pekařství slyším prvně a ani na netu se mi zatím nepodařila sehnat žádná zmínka v tomto smyslu. Josef.
, 15.7.2012
Díky, P., je to ona. Předpokládal jsem, že se ozvete právě Vy. Josef.
"Placatá" skalnička, 15.7.2012 Obsahuje fotku
V zahradnictví jsem koupil supernízkou pokryvnou skaničku. Bohužel si nevzpomněli na její název. Pouze ji přirovnali "je to něco jako Azorella" (málo pěstovaná skalnička; kdo ji nezná ve větším provedení, pak doporučuji vyhledat si obrázky na... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 15.7.2012
Je velepravděpodobné, že bude svazenka použita jako zelené hnojení a to v nejbližší době. Je úplně jedno, jestli je před zaoráním svazenka pěkně stojící či trošičku pošlapaná (na nepatrném zlomku procenta plochy pole). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika