|
Příspěvky uživatele - 63.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké nasázet trvalky?, 15.7.2012 Děkuji, ta pupalka mě zaujala. |  | Jaké nasázet trvalky?, 14.7.2012 Záhon na severozápadní straně, slunce tam jde odpoledne, poměrně hustě osázený jarními cibulovinami (na jaře nááádhera...) Po zatažení jsem ostříhala a volné místo řešila několik let letničkami. Z časových důvodů bych potřebovala ale nasázet trvalky-... celý příspěvek > |  |
|  | Kolik slepic na kohouta?, 13.12.2011 pan Kafka to jasně popsal v příspěvku výš a to obě vaše otázky.
Hisex je hybrid (je to geneticky upravený stroj na vejce)
Slepice to je ale ne čistokrevná.
Křížením nedosáhnete ničeho jiného něž zklamání ze slabé užitkovosti!
Pokud... celý příspěvek > |  | Potřebuji kohouta, nebo stačí jen slepice?, 16.11.2011 Na vajíčka nepotřebujete kouhouta.
Kohout je třeba na oplzení vajíček = kuřátka... Honza |  | Malé hřebínky a trhání peří, 6.11.2011 Plastin je růžový a míchá se do žrádla (míchanice, brambory atd.),Dále dávám Pipivit, Roboran,Vápenný Grit..Jinak normálně Pšenice, šrot a celodenní výběh po zahradě.
Slepice se mi vyloženě neškubou, ale opadaná pírka nové kusy (velkochov)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|