Příspěvky uživatele - 206.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dmácí uzený sýr, 8.9.2012
Udil jsem se sousedem sýr-taky silon. punčochu nepotřebuju, udili jsme ve starém řídkém prostěradle, udili jsme na závěr na 100 °C a byl výborný, nevytekl, ikdyž jsem si natrohal směs ze sýrů 45% a 48%.
Dmácí uzený sýr, 28.8.2012
Ahoj, udil jsem sýr v bílé řídké látce z bavlny a nemusel jsem mít strach, že se připeče. Lidi mají tu punčochu prostě zažitou. Taky se nemusíš bát, že ti vyteče. Bavlna má vyšší bod hoření, navíc se nemůže připéct. Silon má nižší bod hoření a navíc... celý příspěvek >
Mšice na paprikách, 20.8.2012
Prave jsem se vratil ze zahradky, bohuzel taky mam na paprikach msice. Napadlo mne, jestli by nepomohlo napaplat stonky Chemstopem, jak ovacne stromky. Mravenci, kteri msice roznaseji by meli utrum.
Odrůda révy Solaris, 14.7.2012
Dobrý den, mohl byste mě poskytnout jak budete Solaris stříhat v předjaří řízky? Přijel bych kdekoliv.
Problém s thujemi, 8.5.2012
Dobrý den taky mám -bohužel-na zahrádce v tůjích molovku zeravovou.Při zatřesení stromkem z něho vyletí snad stovky imág právě zmíněné molovky. Nechci ale ničím stříkat. Nepomohlo by celý stromek úplně od větví ostříhat a větve spálit? Vím, že by se... celý příspěvek >
Odrůda révy Solaris, 4.3.2012
Měla by stačit zálivka Glauberovou hořkou solí Mg SO4 je to vyzkoušeno.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika