Příspěvky uživatele - 159.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení před výsadbou stromku broskvoně red haven, 25.2.2008
Dobrý den všem zahradkáøùm. Prosím o radu. na internetu jsem si pøeèetla celý èlánek týkající se pìstování broskvoní. Bylo tam uvedeno, že ne podzim se musí vykopat jáma 60 cm hl a 100 šíøka, hlína se má namíchat s... celý příspěvek >
Pergoly, 10.10.2007 Obsahuje fotku
Postavili jsme pergolu sami, dalo to sice trochu práce a trpělivosti, ale myslím, že výsledek stojí za to. Navíc jsem viděla pergolu u známých, kteří si ji nechali postavit od firmy a nebylo to to pravé ořechové. Na výstavě na zahradě čech měli také... celý příspěvek >
růže do stromu, 10.10.2007
Koukám, že toto téma navštěvuje dost čtenářů, ale málo poradců. Mám stejný problém, také uvažuji o zasazení růže, ale pod hrušku. Vlastně je to pouze kmen, který je navíc celý obrostlý břečťanem, takže mám dvojitý problém. Doufám, že se brzy ozve... celý příspěvek >
Na podzim trávník posypat mletým vápencem?, 10.10.2007
Dobrý den, slyšela radu, že nejlepší jak se zbavit mechu v trávníku, je na podzim (říjen) celý trávník posypat mletým vápencem. Prý se upraví ph půdy a mech se přes zimu zničí. Pak se musí jenom na jaře důkladně vyhrabat suchý mech. To samé prý je... celý příspěvek >
Neví někdo, co to je za květinku?, 12.8.2007
Moc děkuji za odpoveď, pokusím se najít ho v literatuře. Přeji krásný den.
Jak daleko se sází růže od sebe?, 27.7.2007
Krásný večer všem. Neví někdo z vás jak daleko se sází růže od sebe. Chtěla bych dát na délku 2 metru 8 sazenic .Není to mnoho? Děkuju.
Salix integra rez v cervenci? Je to jeho konec?, 27.7.2007
Děkuji za radu, určite ji brzy zasadím. Krásný večer.
Salix integra rez v cervenci? Je to jeho konec?, 27.7.2007
Dobry den všem milovníkům zahrad a přírody. Prosím o radu. Zakoupila jsem salix interga v konteineru, bohužel jsem ji ještě nemohla přesadit. Spálily se listy. Musela jsem ji ostříhat cca na 5-6 pupenů. Začaly růst nové výhony. Vím, že řez se... celý příspěvek >
Tamarix Tetranda, 4.7.2007
Moc vam dekuji za radu a přeji mnoho úspěchů v pěstování. Sbírám všechny zkušenosti co se týká zahrady a květin, zakládám si sama zahradu a mám z toho velikou radost. Vše dělám s láskou a trpělivostí a tajně doufám, že se mi za to zahrada odmění a... celý příspěvek >
Tamarix Tetranda, 3.7.2007
Dobrý den, prosím o radu, zda někdo nemá zkušenosti s tímto velikým keřem, který nádherně kvete. Je možné  ho zastřihávat, nebo musí mít skutečně až 3 m prostor pro růst. Zkoušel ho někdo z vás stříhat? Děkuji za odpověd.
Lze Šuskardu přesadit?, 3.7.2007
Dorý den všem milovníkům zahrad a květin. Prosím o radu. Zasadila jsem šuškardu a ráda bych ji přesadila na jiné místo. Je to vůbec možné? Vypadá to, že pokvete, zkusila bych ji přesadit na podzim, ale nivím zda to má vůbec cenu. Uchytí se? Moc všem... celý příspěvek >
Co se stalo s jalovcem, 3.7.2007
Zdravím všechny uživatele a prosím o radu. Zasadila jsem 2 jalovce. Jeden už přes rok krásně roste je celý zelený. Druhý mě dělá veliké starosti, vypadá to jako by usychal, reznou mu vetvičky, vypadá celkově že chřadne. Sázela jsem ho loni na podzim.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika