|
Příspěvky uživatele - 172.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jiné hnojivo, 10.10.2007 Vy o ořešáku já o hnoji. Chci se zeptat jestli se může králíčí hnůj dávat do kompostu. Někde jsem slyšela, že má králíčí hnůj moc kyseliny močové, že ne. Poradí někdo? Díky za odpověď. |  | Dřínky, 8.10.2007 Máme doma keř dřín. Chtěla jsem ho jenom doporučit, je nenáročný a plodí dřínky, které chutnají po zavaření ve slaném nálevu jako olivy. |  |
|  | Hrušeň neplodí?, 8.10.2007 Děkuji za odpověď. Ještě co je to semenáč? |  | Hrušeň neplodí?, 6.10.2007 Prosím o radu máme doma 4 roky hrušeň, nevím co je to za odrůdu, nikdy nekvetla a neměla plody. Čím by to mohlo být? Pak máme tři jiné hrušně dva roky a ty rodili už první rok. Poradí někdo jestli nejde o nějakou odrůdu která rodí za více let nebo co... celý příspěvek > |  | kiwano, 3.10.2007 Ahoj už druhým rokem pěstujeme zeleninu kiwano je moc chutná, ale letos jsme ji zasadili později a plody jsou v současné době ještě zelené, má někdo zkušenost do kdy můžeme sklízet zelené plody, aby nezmrzli a tak? Mám pocit, že loni jsme taky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|