Příspěvky uživatele - 172.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jiné hnojivo, 10.10.2007
Vy o ořešáku já o hnoji. Chci se zeptat jestli se může králíčí hnůj dávat do kompostu. Někde jsem slyšela, že má králíčí hnůj moc kyseliny močové, že ne. Poradí někdo? Díky za odpověď.
Dřínky, 8.10.2007
Máme doma keř dřín. Chtěla jsem ho jenom doporučit, je nenáročný a plodí dřínky, které chutnají po zavaření ve slaném nálevu jako olivy.
Hrušeň neplodí?, 8.10.2007
Děkuji za odpověď. Ještě co je to semenáč?
Hrušeň neplodí?, 6.10.2007
Prosím o radu máme doma 4 roky hrušeň, nevím co je to za odrůdu, nikdy nekvetla a neměla plody. Čím by to mohlo být? Pak máme tři jiné hrušně dva roky a ty rodili už první rok. Poradí někdo jestli nejde o nějakou odrůdu která rodí za více let nebo co... celý příspěvek >
kiwano, 3.10.2007
Ahoj už druhým rokem pěstujeme zeleninu kiwano je moc chutná, ale letos jsme ji zasadili později a plody jsou v současné době ještě zelené, má někdo zkušenost do kdy můžeme sklízet zelené plody, aby nezmrzli a tak? Mám pocit, že loni jsme taky... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika