Příspěvky uživatele - 209.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelená voda, 23.7.2014
pouzijte ma rasy system od vodnare a problem bude vyresen nasledne od teze firmy pouzijte baenzy a budete mit vodu zcela pruhlednou
Jak očistit starou terru, 12.7.2012 Obsahuje fotku
V Lidlu jsem koupil čistič motorů ve spreji (je to směs jakoby petrolej, wd a asi rozpouštědlo mastnot) potom omýt teplou vodou, vapkou to jde lépe, ale musíte zakrýt místa, kde nechcete, aby se dostala voda - tam, kde dáváte motor - hrnek spojky.... celý příspěvek >
Elektrická řetězovka pro ženu, 12.7.2012
Já nevěděl, že je to vaše ruka, potom bych na tu vaši zkušenost nereagoval. Výdrž u el pil také není rýpnutí, nejsou to akupily. Jiná výdrž mě nenapadá, snad u obsluhy a ta bude delší u ES21XX. Jinak nechápu, co jste chtěl tím obr naznačit, p 227... celý příspěvek >
Stihl vs. Honda, 14.7.2011
To se ani chápat, nedá pokud je seriózní srovnání až na posledním místě. Solo 142?? Sám jste psal o 130H?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika