|
Ako pestovat mlade stromceky?, 24.4.2013 ahoj mam na zahrade uz 3 rok vysadene stromceky, jablone, hrusku,ceresnu a slivky. Ziall ani raz sa mi nepodarilo doteraz vypestovat ani jeden plod. Stromceky nasadia kvety, potom male plody a tie plody opadnu. Minuly rok to bolo snad mrazom. Chcem... celý příspěvek > |
 |
Homelite servis, 26.12.2012 Prosim o radu Homelite servis v okoli Jihomoravsky kraj Hodonin alebo Breclav. Dakujem jvaculka@azet.sk
|
 |
|
 |
Bazalka ide do kvetu, 9.8.2012 zdravim chcem sa spytat mam na zahrade bohate bazalku ktorej sa dobre dari ale zacina vyhanat do kvetov. Chcem sa spytat treba tieto kvety ostrihavat aby mi bazalka vydrzala do jesene? |
 |
Zalozenie noveho jahodniska, 7.8.2012 ahoj chcel by som poprosit o radu. Planujem si zalozit nove jahodnisko. Tento rok mi jahody zamrzli takze uroda nebola ziadna ale bohate sa rozrastaju odnozami. Chcem sa spytat mozem nove, zakorenene odnoze zasadit na nove miesto az po zobrati urody... celý příspěvek > |
 |
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012 ahoj neporadite ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku aby si zachovala co najviac svojej chuti a vone?? |
 |
Skvrny a usychanie listov uhoriek, 19.7.2012 P.S: postrek "proti plisni" som robil ako prvy, Dithane ako som pisal na zaciatku a nic! |
 |
Skvrny a usychanie listov uhoriek, 19.7.2012 nesmiete sa mi divit ale neustale bojujem na chate aj doma s nejakymi "hajzlami" ktori ked si nieco zasadim daju si snad avizo z celeho okolia.Ci uz mi zeru svilusky rajciny na balkone, bliskaciky kaleraby na chate a teraz nieco uhorky a tak je to... celý příspěvek > |
 |
Zastipovat dyne, ano ne?, 19.7.2012  s tym zastipovanim za 1.kvetem som to nepochopil, znamena to ze za 1.kvetom na slahuni? Moze mi to niekto poradit na prilozenych obrazkoch?
|
 |
Skvrny a usychanie listov uhoriek, 19.7.2012  ahoj zacali sa mi na uhorkach objavovat take svetle skvrny a nuektore listy usychaju. Ked som sa pozeral zospodu ni listy nic som nevidel, ziadne pavucinky takze svilusky to asi nie su. Neporadi niekto ci je to plesen, nejaky skodca alebo je to... celý příspěvek > |
 |
Na muskatoch mi schnu listy, 15.7.2012 ano, asi to bude tym premokrenim korenov, Truhliky nemaju odtoky. |
 |
|
 |
Ako spravne pestovat cibulu a cesnak?, 12.7.2012 ahoj, neviem v com robim chybu ale absolutne sa mi nedari pestovat cibulu ani cesnak. Aj cibula aj cesnak su vzdy velmi male aj ked ich kazdy den polievam.Cesnak som zasadil na jesen a cibulu na jar. Zahradu mam na Zahori /piescita poda/ ktoru som na... celý příspěvek > |
 |
Co je to za skodcu na kalerabe?, 12.7.2012 ahoj napadli mi kaleraby taky miniaturni, mali, cierni chrobaci. Co su to za skodci a ako proti nim bojovat, cim to postriekat? Kamarat mi povedal ze su to skocky, ale tieto nemaju na chrbte zlte pas a su velmi male. Totalne obzieraju listy kalerabov... celý příspěvek > |
 |
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012 P.S To krouceni nastalo pred druhym postrikanim, t.j. po Dithane. |
 |
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012 je ale zvlastni proc nejsou vsechny rajcata /cca 80/ postizena stejne. Proc u jednich se jen krouti listy, proc u druhych se krouti a proc nektere asi 3 odchazeji uplne? Ten Ridomil byl Gold a ne Pepito. |
 |
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 27.6.2012 jsou to vsechno tyckove rajcata, par San Marco ale vetsinou cherry odrudy. Tomuto nechapu: Může se hádat ta houba s chemickými přípravky o jakou houbu se jedna? |
 |