|
Příspěvky uživatele - 107.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úpolín evropský, 9.4.2014 Děkuji moc, hned jsem to šel hledat a objednal :-)
Ivan |  | Australský Calothamnus rupestris (mouse ears), 6.8.2012 Zdravím! Nemá někdo náhodou zkušenosti s pěstováním výše zmíněného jehličnanu? 3. rok se pokouším o vypěstování ze semen, ale nikdy mi rostlinky nepřežijí zimu, ať dělám co dělám... :-(
Nevíte někdo, kde by se daly sehnat již vzrostlé rostliny... celý příspěvek > |  |
|  | Jedlý kaštan - co mu může být?, 11.7.2012 Nevím... V místě, kde roste, sucho není a posledních pár let jsem ho nehnojil ničím. Měl bych? A čím? :-) |  | Rychlerostoucí živý plot, 4.7.2012 Dobrý den, zkuste sibiřský jilm (Ulmus pumila), je velmi odolný a opravdu rychlerostoucí, občas nazýván též "zázračný", přírůstky u 2 letých rostlin jsou až 1,8m/rok, je ale nutné ho stříhat, aby nepřerostl a aby byl pěkně hustý. Dobře zakořeněný... celý příspěvek > |  | Jedlý kaštan - co mu může být?, 4.7.2012 Mám asi desetiletý kaštan, který má letos jen drobné, řídké a bledé listy, na konci jsou povětšině zahnědlé. Druhý kaštan, rostoucí asi 5 m od původního, podstatně mladší (cca 3 roky), má husté, velké, tmavozelené listy, naprosto zdravé.
Poradí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|