Příspěvky uživatele - 172.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.7.2012
Dobrý den. Já osobně jsem sadařem v biosadu a mám nastarost jenom jabloní 15 ha a do 100 ha mám na starost rybíz a to hlavně červený a černý. Používám hlavně nařízenné přípravky pro bio a když je nejhůře se škůdci použiju Decis. Je pravda, že... celý příspěvek >
Meruňky Pincot a Kioto, 3.7.2012
Meruňka Goldrich si u zdejších pěstitelů moc sympatií nezískala. K negativům patří nízká odolnost květů proti mrazu, po přeplození další rok vynechává, proto je nutná probírka plodů, náchylnost na strupovitost peckovin, při zrání sice brzy... celý příspěvek >
Prve merunky už dozrievaju, 3.7.2012
Perfektní fotka, Stano. Čert vem nějaké chybějící červené líčko. Pokud je tak kvalitní, jak popisuješ, tak se mám v budoucnu na co těšit. Ani jsem takovou chválu nečekal. Dobrá zpráva.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika