Příspěvky uživatele - 130.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznama odroda, 12.7.2012
To je zaujmavé, že já jsem tady se starými odrůdami hrušek neuspěl a někteří jiní zase s jablkmi. Když se to povede, je to spíš náhoda. Samozřejmě pokud někdo nepředloží třeba chronicky známý Starkrimson nebo Williamsovu červenou.
Broskvoň Inka, 11.7.2012
Vyzkoušená. To je právě otázka. Jestli si jenom někde nějací docenti "nehoní triko" a realita je zcela jiná. Dodavatel tvrdí, že letos vymrzly, ale Springcrest pana Waltera, ač měl vymrznout, tak nevymrzl. Tyto odrůdy jsou zajímavé kvůli jemné slupce... celý příspěvek >
Topfirst, Herman - dotaz, 11.7.2012
Moc pěkné, vidět první, letošní modrající švestky. Perfektní. Jak jste, Stano, s Topfirstem spojekojený? A ta Elena nějak zlobila? Já na ní stále spoléhám, respektive, stále je ve stádiu pokusu. Zatím to vypadá, že letos největší příval obaleče... celý příspěvek >
Neznama odroda, 11.7.2012
Není to jednoduché podle fotek u ničeho. Ani u peckovin, ani u jádrovin.
Broskvoň Inka, 11.7.2012
Vážený pane s číslem 40.135, respektive vážený pane Davide, popř. jen Davide. Jelikož nejste "řádně" přihlášen, nevím přesně, jestli se jedná právě o Vás, s jímž jsem si psal o meruňce Stark Early Orange. Chci se Vás zeptat, jestli nejste stejně... celý příspěvek >
První broskvoně dozrávají, 10.7.2012
Dívám se znovu, Honzo, na Tvůj Redwin a hned bych si jeden dal. Bohužel asi přes zimu zmrznul. Určitě si ho vysadím znovu. Už je máte sklizené? Mirku, Tvoje broskve asi těžko někdo pozná. Ničemu se nepodobají. Vypadají, že mají velmi jemnou... celý příspěvek >
Topfirst, Herman - dotaz, 10.7.2012
Kdo nás potěší fotkami prvních dozrávajících plodů slivoní, jako jsou Ruth Gerstetter nebo Herman? Pan Vinšálek, pan Vysloužil, nebo někdo další?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika