Příspěvky uživatele - 26.224

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocná hrušeň - co s tím?, 10.7.2012
Nejsem si jist, jestli byl vlnovník u p.Zdeňka potvrzen, mohl to být jiný škůdce, proto jsem uvedl Mospilan a pod. Spíš jsem chtěl poukázat na možný postup, když zahrádkář nepozná přesně škůdce - od jednoduššího prostředku k rasantnějšímu. Raid... celý příspěvek >
Dýně gigant - lze zkrátit?, 10.7.2012
S citem - zaštipoval jsem šlahouny 1/2 - 1 m, za 2 - 3 listem, kvetly a pěkně se urodilo. J.
Jakou třešeň?, 10.7.2012
Třešeň zákrsek samosprašný - neznám. Ze zákrsku toho asi moc nezavaříte. Já miluji Karešovu, protože uniká červivosti, zraje koncem května, ale prodávají se obvykle polokmeny. Opylovač je nutný, stačí v okolí. U rodičů jsme měli Karešovu vysokou... celý příspěvek >
Nemocná hrušeň - co s tím?, 10.7.2012
A co příště, až se škůdce vrátí? Opět "s kanonem na vrabce"? Doporučuji něco jemnějšího - Mospilan a pod. A co ten dvoják vlevo nahoře? J.
Dýně gigant - lze zkrátit?, 10.7.2012
Napadlo Vás to správně - šlahouny musíte zaštipovat! Některé dýně kvetou na keříku a netvoří šlahouny (jako cukety) - tam není co zaštipovat. J.
Můžu zastřihnout cuketu?, 10.7.2012
...a ten kríček zabírá nyní 1 - 2 m2. J.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika