Příspěvky uživatele - 31.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nový stromek broskve, 9.7.2012
3 roky vysazenou broskvoň, která pěkně roste, už stačí zalévat při vyschnutí povrchu na 5-10 cm, tím domluvíte kořenům, aby si šly pro vodu do hloubky (a pro živiny). Pro letošek přestaňte řezat, v létě (srpen) zaštípněte vrcholky (odstraňte 3-5... celý příspěvek >
Můžu zastřihnout cuketu?, 9.7.2012
Zastřihnout ji můžete, ale doporučuji nejdřív změřit, abyste příště věděla, jak se rozrůstá a kolik místa potřebuje. Zdravím. J.
Sklizeň rajčat 2012, 9.7.2012
Začínám v kelímcích, ty největší přesadím s celým balem do květináče. Naštěstí mám teď zimní zahradu, kde si to vše mohu dovolit. Zdravím. J.
Já jsem pochopil, že Mr Big vysazuje sazenice vždy ve fázi začátku kvetení a pak má dobu do 1. sklizně 55 dnů. K tomu patří ustálený termín výsevu. Já jsem (možná) větší experimentátor a vysévám v rozdílných termínech (1.2., 15.2., 1.3. a pod.),... celý příspěvek >
oprava: 19.5.
Mr Big - seznámil jsem se s příspěvky na Vámi uváděných stránkách a našel jsem většinou údaje semenářských firem, které nejsou zhodnoceny nějakým seriozním průzkumem (natož vědeckým výzkumem). Řekl bych, že opisují jeden od druhého. Mnou nalezený... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika