Příspěvky uživatele - 218.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jméno orchideje, 7.11.2011
že by to bylo oncidium???
Poraďte - něco na skříň, 4.11.2011
V takové výšce se mi neosvědčily žádné květiny a víte proč??? Neumějí si dojít pro vodu. Jistě řeknete si no co jednou za čas ji zaleju, ale v praxi je to jiné...
Prosím co je tohle za rostlinu?, 30.10.2011
nebyla by lepší fotka, tato je rozmazaná
Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 24.10.2011 Obsahuje fotku
šrucha nemá tak zdřevnatělé stonky jako vaše květinka a má květy spíš jako růžičky a v různých barvách -viz na obrázku. ale co je vaše kytička - nepoznám.
Jaký druh jehličnaté rostliny to je?, 24.10.2011
já bych se bála ji nechat na zasklenné lodžii - přeci jen teplota tam v zimě bude určitě pod 10st. Araukárie vyžaduje světlé stanoviště bez přímého slunce. Přes léto ji můžeme umístit venku na polostinném místě. Nesmíme ji přelévat, protože pak... celý příspěvek >
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011
Tak pan Josef na to přišel, je to ono dávám
já je mám i v truhlíku na chladné chodbě a celou zimu tam "trucují a čekají na jaro"- opravdu je nechávám a zaliji tak maximálně 2x za celou zimu a oni se mi pak odvděčí a kvetou pěkně, takže chtějí fakt zimní klid
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011 Obsahuje fotku
č.4 by mohl být krvokvět - nechce moc zelévat a přes zimu ho nechávám odpočívat a pak krásně kvete
obr.1 a 2 bude bambus je hodně druhů obr. 3 šťavel jak již bylo řečeno obr. 5 je čínský oves - broméliovitá
Olivovník, 22.10.2011
olivy nesmí být naložené - pouze čerstvé jinak vám z pecky nic nevyroste jinak k těm olivám -dají se koupit kdekoliv v Řecku  - na trhu vám dají všude ochutnat
Přesazování orchideje, 21.10.2011
je vidět, že se jí dobře daří, když tak krásně kvete - já bych počkala až odkvete a nechala bych ji jak je a přesadila až na jaře kdy je vhodná doba na přesazení.
Vykousaný list ibišku, 20.10.2011
já bych řekla, že jde o nějaký lom listu - nevypadá to na škůdce...
Jak se jmenuje tato rostilna?, 20.10.2011
myslím, že to bude delosperma... je víc druhů, venku nepřezimuje, já ji přezimovávám v chladnější a světlé místnosti
Poradíte jméno kaktusu?, 18.10.2011
také to tvrdím - Agave victoriae-reginae
Název kytičky, která ještě nyní kvete, 16.10.2011
mockrát děkuji
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika