|
Jméno orchideje, 7.11.2011 že by to bylo oncidium??? |
 |
Poraďte - něco na skříň, 4.11.2011 V takové výšce se mi neosvědčily žádné květiny a víte proč??? Neumějí si dojít pro vodu. Jistě řeknete si no co jednou za čas ji zaleju, ale v praxi je to jiné... |
 |
|
 |
Prosím co je tohle za rostlinu?, 30.10.2011 nebyla by lepší fotka, tato je rozmazaná |
 |
Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 24.10.2011  šrucha nemá tak zdřevnatělé stonky jako vaše květinka a má květy spíš jako růžičky a v různých barvách -viz na obrázku.
ale co je vaše kytička - nepoznám. |
 |
Jaký druh jehličnaté rostliny to je?, 24.10.2011 já bych se bála ji nechat na zasklenné lodžii - přeci jen teplota tam v zimě bude určitě pod 10st.
Araukárie vyžaduje světlé stanoviště bez přímého slunce. Přes léto ji můžeme umístit venku na polostinném místě. Nesmíme ji přelévat, protože pak... celý příspěvek > |
 |
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011 Tak pan Josef na to přišel, je to ono dávám |
 |
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011 já je mám i v truhlíku na chladné chodbě a celou zimu tam "trucují a čekají na jaro"- opravdu je nechávám a zaliji tak maximálně 2x za celou zimu a oni se mi pak odvděčí a kvetou pěkně, takže chtějí fakt zimní klid |
 |
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011  č.4 by mohl být krvokvět - nechce moc zelévat a přes zimu ho nechávám odpočívat a pak krásně kvete |
 |
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 23.10.2011 obr.1 a 2 bude bambus je hodně druhů
obr. 3 šťavel jak již bylo řečeno
obr. 5 je čínský oves - broméliovitá |
 |
Olivovník, 22.10.2011 olivy nesmí být naložené - pouze čerstvé jinak vám z pecky nic nevyroste
jinak k těm olivám -dají se koupit kdekoliv v Řecku - na trhu vám dají všude ochutnat |
 |
|
 |
Přesazování orchideje, 21.10.2011 je vidět, že se jí dobře daří, když tak krásně kvete - já bych počkala až odkvete a nechala bych ji jak je a přesadila až na jaře kdy je vhodná doba na přesazení.
|
 |
Vykousaný list ibišku, 20.10.2011 já bych řekla, že jde o nějaký lom listu - nevypadá to na škůdce... |
 |
Jak se jmenuje tato rostilna?, 20.10.2011 myslím, že to bude delosperma... je víc druhů, venku nepřezimuje, já ji přezimovávám v chladnější a světlé místnosti |
 |
Poradíte jméno kaktusu?, 18.10.2011 také to tvrdím - Agave victoriae-reginae |
 |
Název kytičky, která ještě nyní kvete, 16.10.2011 mockrát děkuji |
 |