Příspěvky uživatele - 218.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kopřiva, 15.1.2012
kopřiva chce světlo, aby se listy mohly vybarvit , jinak bude živořit a bude mít slabé vyčouhlé stonky a listy budou bledé neduživé, dobré je občas rostliny seříznout, aby se víc rozrostly a zesílily
Alokázie, 8.12.2011 Obsahuje fotku
alokázie je velice náročná na teplotu, zvýšenou vlhkost a přemokření. Ideální je pěstování ve vitríně nebo skleníčku, kde budou její nároky uspokojeny pokud ji nemůžete dopřát co má ráda, je lepší zvoli jinou květinu
Prosím poradte, 6.12.2011
pilea nesnáší chlad... jinak ji opadávají listy
Prosím o název pokojovky, 29.11.2011
je to poděnka, je hrozně moc druhů pokud je na světle její listy se vybarvují jako na fotce mám i úplně fialovou a tuto zelenou
Prosím o název pokojovky, 28.11.2011 Obsahuje fotku
ano, také trvdím to co Olina... také ji pěstuji- je ale lepší zasadit víc výhonů do květináče rostlina je pak bohatší.
Čím je napadený substrát?, 23.11.2011
ať je to cokoliv, tak bych tu zeminu vyměnila - to je nejjednodušší řešení
Napadený banánovník, 22.11.2011
Zde je rubrika na banánovníky jistě zde najdete, co hledáte.
Neznámá květina z Kréty, 20.11.2011
Tak pánové děkuji a těším se, že vám zase vyfotím nějakou "záhadu"
Oleandr, 19.11.2011
mám pocit, když nebude mít světlo, že nepřežije... to si povíme na jaře jsem tedy moc zvědavá oleandry pěstuji několik let, ale ve velkých květináčích a uklízím je do nevytopené garáže, ale jde na ně světlo.
Co je toto za rostlinu? yuka?, 18.11.2011
já bych ji tedy odřízla a dala zakořenit, takto rozhodně žádnou parádu v bytě nedělá... promiňte mi upřimnost
Croton, 16.11.2011
Já dostala včera sazenici už má kořeny - pěkně vybarvené listy - chce prý hodně světla jinak listy zezelenají, tak se tím budu řídit a nepřelévat- občas osprchovat
Usychání květin, 14.11.2011
spíš asi pěstujete doma květiny které se pěstují venku... čajovník je venkovní rostlina
Prosím o název pokojovky, 13.11.2011
je to vánoční hvězda v tomto stavu vám nepokvete - většinou se tyto květiny pěstují jen pro krásu na vánoce...) pro další úspěchy v kvetení v dalším roce jsou opravdu náročné... musí se přistiňovat, aby neměly tolik světla a vytvořily ty červené... celý příspěvek >
Usychání květin, 13.11.2011
tak s tím jsem se ještě nesetkala... tvrdíte, že se o ně staráte jak máte... to je fakt divná věc... jak vám může květina vydržet 14 dní to ji tak nejvíš 2x zaliji... nevím tedy vážně kde děláte chybu
Jak se jmenuje tato pokojová rostlinka?, 13.11.2011 Obsahuje fotku
jsou to vzrostlé sazenice z bamboa/bambusu štěstí... kroucený bambus/který se vkládá i do kytic mám je taky sazenice vyrostly tolik, že jsem je odřízlla a zasadila do květináče
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika