|
Jak se jmenuje tato rostlinka?, 14.5.2012 je to Spathiphyllum |
 |
Copak to roste za zahradou, nevíte?, 14.5.2012  prosím, kdo zná tuto houbu, roste za zahradou - díky všem za rady |
 |
|
 |
Co je to za květinu?, 13.5.2012  je to tlustice snadno najdete na netu- nemá ráda přelití pěstuji je s úspěchem z lístku vždy vypěstuji novou sazeničku |
 |
Přesadit do většího?, 13.5.2012 měly už být venku a nebyly by takové slabé a vyčouhlé |
 |
Existuje něco jako "obrubníkovač"?, 12.5.2012 Myslím, že toto by s úspěchem splnilo váš problém - Rotační zarovnávač trávníků Fiskars QuikFit
|
 |
Oleandr, 11.5.2012 já to řešila ostříháním, už mi obráží |
 |
Neznám název kytičky, 9.5.2012 Díky, bude to on. |
 |
Neznám název kytičky, 9.5.2012  Loni jsem zasadila cibulku, kterou jsem dostala - letos vykvetla, bohužel nevím název a nepodařilo se mi ji najít - pomůžete mi?Moc děkuji.
|
 |
Prosím o určení skalničky, 7.5.2012 Děkuji za určení |
 |
Prosím o určení skalničky, 6.5.2012 to mi nic neříká |
 |
|
 |
Prosím o určení skalničky, 6.5.2012  Prosím pomozte mi s názvem skalničky - děkuji všem |
 |
Prosím o radu kolem hyacintu, 1.5.2012 No lepší je květ neodstřihovat a nechat cibuli zatáhnout dokud i listy nezežloutnou, ale už jste odstřihla.A cibuli v zemi nemusíte zalévat ,ona si poradí. Zahrňte ji do polostínu a příští rok vykvete. |
 |
Prosím, poradte mi názvy rastliniek, 29.4.2012 1.dracena
2.ficus benjamina
3.chamadorea elegans
4. dracenka
5. pilea |
 |
Tak dáte je už ven?, 25.4.2012 myslím, že zrovna na ty horka to není vhodné- sluníčko může sazenice spálit -je lepší je dát až se počasí ustálí..já stále trvám na době po zmrzlých... jistě je to jen můj názor, nemusíte s tím souhlasit |
 |
Prosím o určení skalničky, 22.4.2012  Prosím zda byste mi nepomohli určit skalničku... moc děkuji |
 |