Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kulatá mrkev, 28.2.2012
Tak měl jsem na mysli jednodušší úvahu a sice žlutá mrkev - méně karotenu, oranžová více. Právě žlutou si tazatelka vybírá. Obložená mísa s barevnými mrkvemi je hezká myšlenka pro vegetariánskou recepci.
Co použít na srovnání zahrady? Je hrbolatá, 28.2.2012
Rotavátor je rotavátor a obdělává se s ním záhon, nebo pole bez porostu,  ne trávník. VertiCUTátor je zařízení k porvzdušňování trávníku. Veritkální = svislé, cut = střih, řez.
Kulatá mrkev, 28.2.2012
Doporučuju u mrkve zůstat u klasiky. Experimentovat sice můžete, to Vám nikdo nezakáže, ale drtivá většina novinek je jen k oblbnutí zákazníka, který draze zaplatí barevný pytlík, s pochybným obsahem. Mimoto žlutá mrkev bude asi mít nižší obsah... celý příspěvek >
Svrašťování kořenů orchidejí, 28.2.2012
U všech kytek a orchidejí zvlášť funguje princip oblíbenosti místa. Když se tam té kytce líbí, prosperuje i v podmínkách, které kníhy označují za nevhodné. Znám domek, s třemi okny do uličky, kam nezasvítí. Mají ta okna plná Phalaenopsisů, které... celý příspěvek >
Česnek a mrazy, 27.2.2012
No v souladu s principy p. Paĺa a některých dalších diskutujících by to jít mělo. Ovšem ono to sice jde ale ňák to nefunguje. Sice to vyroste, něco i sklidíte, není toho moc a je to divný. (Zkoušel jsem). Pravděpodobně tomu chybí jarovizace. Na jaro... celý příspěvek >
Motor jikov, 27.2.2012
Ano.
Já s ním lepší zkušenost oproti podzimnímu mám. Záleží určitě i na poloze. léta jsme pěstovali podzimní česnek, poslední dobou s nedobrými výsledky. Pak jsem zkusil jarní a byll jsem překvapený kvalitou. Má menší stroužky, což mi právě vyhovuje. Ale... celý příspěvek >
Nemám takovou zkušenost a ani neznám přesné procento. O třetinu menší výnos je znatelný, ale částečně je to jistě kompenzováno jeho trvanlivostí. Pokud jsem sehnal sadbu, vydrží v plátěném pytlíku zavěšený ve větrané špajzce na chalupě skoro rok.
Nevím, jakou máte povědomost o počasí na Vysočině, ale mnohdy zamrzne již v listopadu. Že zde letos v lednu nemrzlo, je vyjímka, která jen potvrzuje pravidlo. To už je lepší sázet jarní česnek, který při nepatrně menším výnosu má lepší... celý příspěvek >
Asi pan Kozák zapomněl dodat, že na Vysočině pomocí nastřelovací pistole...
Předpestováni salátu, 24.2.2012
Upřesním předchozí post. V mém bytě se mi taková ranná sadba vypěstovat nedaří. Zda je to objektivními podmínkami, či rukama neřeším.
Předpestováni salátu, 24.2.2012
Přesně tak to dělám taky, v bytě se takto brzy sadba udělat nedá. Akorát na skleník se můžu akorát koukat, je rozmrzlých asi 8 cm a pod tím je beton.
Sazenice okurek - vyhodit?, 23.2.2012
Citace: --- FORMULE F1 Salátová okurka se středně dlouhými plody (18-24 cm), bez krčku, tmavozelená, raná určená pro celoroční pěstování ve sklenících a fólnících. Netrpí deformováním plodů. Doporučujeme ji pro pěstování ve fóliových... celý příspěvek >
Sazenice okurek - vyhodit?, 23.2.2012
Přesaďte je do kontejnerků tak 15 x 15 cm, dejte k oknu a nechte pnout po zácloně. Až přijde čas, odtrháte üponky, smotáte do klubíčka a přenesete do skleníku.
Další diskuze:  6162  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika