Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se deje s mojema rajcaty? Jaka je to nemoc a co proti ni?, 28.6.2012
Nejsem biolog, ale šok rostlin z důvodu zničení mykorhizy mi připadá divný. Pokud mám o mykorhize povědomí, funguje tak, že rostlina nechá houbu chvíli růst a pak ji stráví. Když tedy houba zmizí, nemělo by to rostlině masivně vadit. Jen ztratí zdroj... celý příspěvek >
Nízká alkalita ale zároveň vysoké pH, 27.6.2012
Nezaměňujte alkalitu s alkalinitou. Popsané to tu bylo v odkaze, který iniciativně smazali. Té sody tam zas tak moc neperte, já jsem to dělal taky a pak soda leze ze všeho, na všem jsou výkvěty. Když je voda kyselá, ničemu to tak moc nevadí, pokud... celý příspěvek >
První plody, 27.6.2012
Asi tak za čtrnáct dnů až tři týdny. 
Cerpadlo 20 sva 2turbinove Darling, 25.6.2012
Jsou na nich odlité takové čárky, a na přírubách taky, podle nich to srovnejte.
Můžu zasadit novou růži na místo staré?, 25.6.2012
Tedy, nejsem si tak jistý, zda je dobře to "velikánské množství hnoje". Kdysi jsem se od jednoho zahrádkáře dozvěděl, že růže preferuje chudé půdy. Ověřeno, či potvrzeno to mám teď. Syn u domu zasadil předloni a loni růže, jednu anglickou a dvě... celý příspěvek >
Rozlámaná koruna angrestu, 22.6.2012
W, Pa: Pan Pa. se sekl a snaží se to nějak shodit. On ví co BYCH udělal. Já zas vím co udělal on, neb to sem sám popsal. W: Nesklízím angrešt, na Vysočině musím ještě počkat. Z Vašich slov cítím jakousi nedůvěru k mému chovu angreštů. Tedy není to... celý příspěvek >
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 22.6.2012
Vymyšlené už to dávno mají Holanďani. Vzhledem k tomu, že Nizozemí je o nějaké 2-3 stupně severněji než Česko, je jasné, že rajčatům svítí, protože je tam ještě méně světla než u nás a v hyperamrketech jsou Holandská rajčata téměř po celý rok.
Rozlámaná koruna angrestu, 21.6.2012
Asi jste nepochopil metodiku ochrany angreštu proti padlí. Angrešt se stříká proti padlí v době, kdy réva ještě ani neví,  že je nějaké jaro. Jestli jste tedy stříkal angrešt zároveň s révou proti padlí révovému, nemělo to žádný smysl. Mimoto... celý příspěvek >
Tu jednu polovinu zlikvidujte, druhou zachráníte. Nezkoušejte to spojit, nesroste to.
To přece záleží na rozsahu poškození. Odstřihněte olámané větve, rány zarovnejte, zatřete, přihnojte dusíkem a draslem.
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 20.6.2012
Vzhledem k opravdu velkému množství informací o vedení rajčat a k tomu, že přesto to nechápete, bude pro Vás nejlepší zaštípnout je tesně u země. Nebo žeby se Vám nechtělo hledat? Když dám ve vyhledávání Seznamu heslo vystipovani rajcat, jako první... celý příspěvek >
Jilovity svah pod lesem na sever, 20.6.2012
Nedávejte tam nic, jen trávník. Když byste chtěl být pečlivka, kupte tam trochu směsi pro stín. Dvakrát ročně to předjedete vyžínačem a máte pokoj. Ještě včas uřízněte ten malý smrček pod mezí.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 19.6.2012
Nesprávně, ostatně tak, jak je vaším zvykem, interpretujete moje slova. Já řeším některé problémy bez tvrdé chemie. Jen nepoužívám zaručené předpisy na zaručeně přírodní prostředky bezmyšlenkovitě.  Například staré vysokokmeny nestříkám vůbec,... celý příspěvek >
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 19.6.2012
Ale jiná rajčata zas mají jiné nedostatky. Ideální rajče neexistuje. Jaké nedostatky Stupického máte na mysli?
Čím škodí mravenci?, 19.6.2012
Ano a slimáci jim pomáhají. Až dorostou, budou i výkonnější než ti mravenci.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika