Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 21.8.2012
Diskuse má podle mne dvě podobná témata. 1. Vyrábějí se dnes průmyslově pravé Znojemské okurky, v chuti a dalších vlastnostech stejné jak známe z doby před velkým třeskem? 2. Lze nějak v domácích podmínkách vyrobit okurky stejné chuti a křupavosti... celý příspěvek >
Rajčata Vilma - žloutnutí až zasychání listů, 14.8.2012
Nemám problémy s Vilmou na balkoně. V našich podmínkách je teď v plné plodnosti a na úrodu si nemohu stěžovat. Výhodné je, že je kompaktní (až moc) a neleze zbytečně do výšky. I chuťově je ucházející. Jsem spokojený.
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 8.8.2012
Nevím proč bez oříšků. Bez oříšků to nemá smysl, nevznikne pesto, ale blaf.
Jedná se o plíseň na rajčatech? - akutní, 8.8.2012
Není to plíseň, jen hodně sluníčka a prosperující rostliny. Pokud jsou na balkoně, nepostříkoval bych zatím ani preventivně.
Okurkové rozjímání, 7.8.2012
Na ten "ztracený" čas nahlížím já trochu jinak. Je to můj čas, tedy s ním mohu naložit podle svého, ale nemohu - nemám komu - jej naúčtovat. Je tedy jedno, trávím-li jej válením se u televize, psaním do diskuse, kutěním v dílně, nebo zavařováním... celý příspěvek >
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012
Asi nejlepší způsob je udělat pesto. Jenže to umí jen Italové. Sušenou používám, ale není to ono i když použitelné. Zkusil jsem naložit do různých octů, jakousi chuť to má, ale "žádnej vodvaz". Nic jiného mně nenapadá. Koupit si čerstvou v... celý příspěvek >
Osobně nemám nějakou intenzivní rozkoš z nakládání zelí a okurek. Dělám to, že se k tomu doutím proto, že a) na to mám zatím sílu, b) mi to chutná - hlavně zelí se nedá srovnat s průmyslem, c) nedělám jen okurky, ale i čalamády a feferonky a fazolky,... celý příspěvek >
Hezký. Moje zkušenost: V mikrovlnce jsem loni asi ve dvou sklenicích měl okurky jaksi zvadlé. Letos jsem to zatím nedělal. Nálev z Kauflandu mi moc nejede, ale nemusí to být ten stejný. Další dva popisované bych docela rád vyzkoušel, ale vzpírám se... celý příspěvek >
Zrání rajčat, 6.8.2012
Jestli se no neshoduje letos, je to OK. Já taky letos nevěřícně ochutnávám Stupická a pořád nevím, co se stalo. Je to moučnaté, slizké, nevalné chuti. Na všech rostlinách stejně.
Zrání rajčat, 6.8.2012
Nehodnoťe to z pohledu zrání, ale z pohledu výživy plodu. Pak vemi pravděpodobně (netestoval jsem) utržením jednoho, rostlina může ukládat asimiláty do druhého. Jinak postupuju v podstatě stejně jako kolegové. Plody mírně podtrhávám. Na stole v... celý příspěvek >
Fosfátová skla - granulát, 20.7.2012
Jestli to je dlouhodobě působící hnojivo tak z toho jaxi vyplývá, že rozpouštění ve vodě není ten správný způsob. Mimoto se domnívám, že pokud je to sklo (má to charakter skla), tak to rozpustit půjde dost obtížně. Dlouhodobě působící hnojiva se... celý příspěvek >
Zkušenost s robotickou sekačkou, 20.7.2012
Tak myška zní jinak, podle mne. Nevím, jakou myšku popisujete, ale soused má na pozemku dva zelené "marťany". Obvykle přijedou oba spolu a pak se vzájemně vyhýbají, couvají a popojíždějí. Nemám je sice pod okny, ale zvuk je slyšet docela daleko, 20 -... celý příspěvek >
Vypouštění oleje, 20.7.2012
Já zas uznám, že je to pravda. Ale moderní oleje zabraňují usazování kalů. Když udělám výměnu bezprostředně po sekání, kdy je olej teplý,  moc toho tam nezůstane, i když v nějakém záhybu odlitku trocha zůstat může. Ale ta kontaminace nového... celý příspěvek >
Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 19.7.2012
1. Všechny komponenty a výsledný produkt jsou leptavé, žíravé, hořlavé, nebezpečné. 2.Potřeba technického zařízení na výrobu. 3. Nutnost výroby, nutná elementární znalost chemie. 4. Špatná uchovatelnost produktu. 5. Nejistá... celý příspěvek >
Vypouštění oleje, 19.7.2012
Protože šroub je zalepený svinstvem, musí se pod to lézt, těsnění netěsní a závit můžu strhnout. Nepoměrně pohodlněji to vysaju a šroub tam zůstane na věčné časy.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika