Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.9.2012
Jedna z možností jsou jablka, jak je v receptu výše.
Mountfield nebo Vari, 12.9.2012
Neznám systém Global a nehodlám jej nijak posuzovat.. Znakem dobrých zemědělských strojů je jistá předimenzovanost konstrukce. Ta neodpovídá výpočtům, ale je výsledkem empirických zkušeností z provozu těchto strojů. Často se používá litina, masivní... celý příspěvek >
Prosím poraďte - benzínová sekačka s elektrostartem pro 75 letou maminku, 12.9.2012
Nesmyslný nápad a špatná  = hloupá odpověď. Dotaz zní jakou koupit sekačku, nikoliv jaké zvíře. Mimoto reálná "použiterlnost" husí k "sekání" zahrady je nesmysl. Nic nevíme o prostředí, které má být sekáno.
Prosím poraďte - benzínová sekačka s elektrostartem pro 75 letou maminku, 11.9.2012
Asi by bylo vhodné paní dovézt do nějaké prodejny, aby si manipulaci se sekačkou té kategorie zkusila. Ono se sekačkou se nechodí jen rovně, kdy je zapnutý pohon, ale musí se i otáčet, couvat a vysýpat koš.
Sekačka, 10.9.2012
Silikonový olej není určený ani ke konzervaci, ani k mazání (drhne). Na konzervaci je určený a výborný Konkor.
Drtič holzinger, 7.9.2012
PřIdám se s kritikou ke kolegům. Třeba v PC komponentech je značné množství cenných surovin, měď, zlato, cín. Když to rozdrtíte, předpokládám, že to vyhodíte, nebo chraň Bůh sousedy, spálíte. Je s podivem, že chcete investovat do takto nákladného... celý příspěvek >
Hnojení broskvoní, 6.9.2012
Musím poděkovat autorovi xxx.xxx.93.237. Já jsem síran amonný použil u nás na kyselé půdě a jsem velmi spokojený. Doposud jsem se snažil používat spíše hnojiva s vápnem. Po přečtení příspěvku o síranu pro broskve jsem to zkusil u všech stromků a... celý příspěvek >
Mountfield nebo Vari, 5.9.2012
Tak takhle bych to bral a to velmi vážně. Asi nemáte s orbou malotraktorem žádné zkušenosti.
Mléko (zakalená voda) v bazénu, 31.8.2012
Při vší úctě, uvědomte si, že síran hlinitý doporučovaný Kečupem = (je roven, je stejná látka) jako vločkovač, kterého jste tam nalila litr. Není to žádný zázračný prostředek a když ho tam opět nasypete kilo, udělá to to samé, co už jste... celý příspěvek >
Letosni zima - cibule a pocet suknic, 29.8.2012
Jak kde, tady v okolí není ani jedna. Takže bude na Vysočině mírná? To že zjara jeřabiny zmrzly má predikovat jaká bude zima? Nevěřím.
Letosni zima - cibule a pocet suknic, 29.8.2012
Bude to tak mít vždy a je to dáno odrůdou. Zimu předpovídat cibule neumí. Ostatně to umí málokdo a máloco.
Slunce a rajčata, 28.8.2012
Připojím se k názoru, že rajčata letos zrají "podivně". I chuť je nějaká divná a oblíbené Stupické mi moučnatí. Letos holt není "rajčatový rok". Jinak přes vlhké podmínky - u nás prakticky celé léto není pět dnů bez deště - je velmi slabý tlak... celý příspěvek >
Samonasávací čerpadlo sigma 32-sva-i-lm-90 s motorem, 22.8.2012
Jestli se a ž doteď točilo a nejednou to nejde, závada může být třeba kamínek v kole. Měl by to rozebrat a sesadit někdo, kdo o tom alespoň trochu něco ví.
Manželka poničila napoprvé sekačku, 22.8.2012
Odhaduji, že pan Melaga to diagnostikoval správně. Kontrola čidla je k ničemu. Jednak nevíte zda tam vůbec je, druhak k poškození už došlo, takže je třeba řešit něco jiného a ne čidlo. Kontrolou čidla unašeč neopravíte.
Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 21.8.2012
Už jsem napsal tečku, ale nedá mi to. I na tom octu přece záleží! V obchodě prakticky nekoupíte čistý nebarvený a neochucený ocet - čistou kyselinu. Všechny jsou barvené a ochucené nějakým estragonem a podobně. A to přece chuť i barvu okurek ovlivní... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika