Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Omlazení sadu, 30.10.2012
Píšete velmi rozsáhle a těžko zjistit, zda vaše uzávěry vycházejí ze správných premis.Takže jen dvě poznámky. Co když s těmi kopřivami je to tak, že před lety se vysekl každí cíp a každá mez? Pamatuju letní cesty oholené nakrátko s voňavou... celý příspěvek >
Sázení trvalek v říjnu?, 29.10.2012
Ten dotaz byl určen paní Marii. Podud jde o mne, mám zahradu produkčního typu. Pár floxů, kopretin, ostrožku, pivoňky a jarní cibuloviny na záhoně v předzahrádce spíše vesnického stylu a tam to udržuju z většího křovinořezem, detaily elektrickým... celý příspěvek >
Sázení trvalek v říjnu?, 29.10.2012
Měl bych technickou poznámku, resp. šťouravý dotaz. Jak to udržujete v bezplevelném stavu? Je to, pokud mohu soudit podle fotek, někde na vesnici a tam semena plevelů běžně budou. Tedy co pampelišky, pýr, bršlice, žabinec, sedmikrásky a jiné? Kdybych... celý příspěvek >
Zahradni solarni osvetleni, 29.10.2012
Ano, výkon panelu je dostatečný, v nejdelších dnech svítí lampa až do rána. Problém není jen ve vybíjení, ale i v nedostatečném nabíjení, které se projeví v zatažených dnech. Mám v lampě NiMh články dva roky a vzhledem k uváděnému počtu cyklů jsou na... celý příspěvek >
Omlazení sadu, 26.10.2012
To je dobrý nápad. Tazatel nenapsal, jakou produkci od sadu potřebuje, osobně si myslím, že pokud nechce vyrábět pálenku, nebo cidr tak jablka jsou v podstatě neprodejná. Možná by stačila postupná náhrada nižšími tvary kvalitních odrůd.
Zahradni solarni osvetleni, 26.10.2012
Mám oproti Vám zcela opačnou zkušenost. NICD ve světle odešly po roce díky paměťovému efektu. NIMH tam mám tři roky a budu je zjara měnit. Je to odpovídající výdrž. Vzhledem k charakterisitce provozu se u NICD velmi rychle projeví paměťový efekt.... celý příspěvek >
Vyvětvovací pila, 23.10.2012
Co chcete slyšet? Mám elektrickou Hecht. Nevýhody: Je těžká (relativně), musí se vláčet kabel. Nedá se s tím pracovat nějak detailně, je to spíše na větší větve, 20 cm není problém. Do vysokých korun stejně musíte na štafle i při plném výsuvu. Húře... celý příspěvek >
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 19.10.2012
Jenže tam zůstane napínací drát. A pokud je pletivo aspoň trochu napnuté, bude se špatně zaplétat zpět.
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 19.10.2012
Nevím jaké chcete vyvážení na teleskopické pile. Převážná většina práce s ní se dělá tak, že se zmáčke čudlík a pila položí na větev. Za pár vteřin je větev dole.
Sadba křenu, 18.10.2012
Dojdete na mez, vykopete křen, uděláte řízky a zasadíte. Následně vám křen zaprasí celou zahradu. Pokud bydlíte ve městě a máte zahrádku v centru, je nutné alespoň dočasně město opustit za účelem získání sazenic. Nevidím důvod dělat problém s křenem.... celý příspěvek >
Bříza, 16.10.2012
Šedivá je teorie, březový šestimetrový strom života. Jak chcete popsaným způsobem rozumně a bezpečně upravovat takový strom? Umístěný mezi třemi zdmi? Podle mne jediné řešení je to včas skácet, dokud je ovladatelný a má kam spadnout. Nemá to s... celý příspěvek >
Bříza, 15.10.2012
Manžel má recht a moje sympatie. Problém všech okrasných stromů tohoto typu je, že se musí skácet v okamžiku, kdy je na ně nejkrásnější pohled. Jakmile se dva, tři, pět roků opozdíte, je to v háji a chodíte kolem obrovitého baobabu a nevíte co s tím.... celý příspěvek >
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 15.10.2012
Tak především nevíme, jak to vypadá u tazatele, takže rada je složitá. Osobně opravdu vysoké stromy nejraději seřezávám těsně u země. Jak píšete, zrovna nedávno jsem elektrickou vyvětvovací pilou  - (Hecht) kácel starou uschlou jabloň. Byla... celý příspěvek >
Meruňková marmeláda z dýně, 12.10.2012
Ne, ty se dělají vždy, když je někomu líto to vyhodit. Je toho hodně, je to krásný oranžový. Nemá to sice ani chuť, ani vitamíny a aby se to alespoň trochu dalo pozřít, musí se s tím dělat psí kusy. Není divu, že z toho Angičani vyřezávají obludy. K... celý příspěvek >
Jak na kosy v jahodách, 11.10.2012
Zdravím vespolek. Dozvěděl jsem se právě teď,  zjara vyzkouším. Důchodce zahrádkář na výpomoci ve firmě sháněl červená víčka od pet lahví. Když se ptali nač je potřebuje, sdělil, že je zjara, když začnou kvést jahody, rozhází na záhony.... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika