|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Likvidace krtků, hryzců aj, 7.1.2013 Řekl bych, že pravda bude jako vždy tak nějak uprostřed. Loni na podzim jsem použil gel v kartuši. Na určitou dobu se situace zlepšila, ale teď už je opět masivně zakrtkováno. Vcelku to považuju za úspěch, protže v okolí je to hrůza. Jen mám... celý příspěvek > |  | Spartan, 2.1.2013 Tak malinovou vůni a chuť Spartanu bych nenazval fádní. Pokud jde o sladkost u nás nikdy není extrémně přesladké. Mimoto nemám rád kyselý jabka. Spíše vadí už výše vyjmenované choroby, které má snad všechny. Ale zatím pořád roste a i dokonce po... celý příspěvek > |  |
|  | Nezabúdli ste na sýkorky?, 11.12.2012 Když odhlédnu od nějakých osobních pocitů vůči panu P., není třeba se pozastavovat na tím že nediskutuje. Je to každého výsosotná volba zůčastnit se diskuse, či ne. Je to jeho rozhodnutí a ať bylo motivováno jakkoliv, ponechme mu je. Pokud jde o... celý příspěvek > |  | Obrácené zuby na ruční pila ocasce, 11.12.2012 Těžk soudit, co měl autor na mysli. Podle mého názoru je směr broušení zubů dán jednak užitím, druhak technologií výroby. Pokud jde o kapesní prořezávací pilu, je to jasné, zuby musí být k rukojeti. Pokud jde o ocasku, ideální je symetrický zub. Když... celý příspěvek > |  | Nevítaný návštěvník/ce, 10.12.2012 Pan veterinář by potřeboval pobýt v místnosti, kde v létě pod podlahou chcípla myš. Velmi rychle by revidoval svůj postoj. |  | Lucasova, 5.12.2012 -- Jinak jsem si všiml, že jsou Lucasky všude k mání, běžně už i v řetězcích --
Kopil jsem si vaničku hrušek s označením Lucasova v hypermarketu. Jednak měly dost jiný tvar, než na fotkách zde, druhak byly jako brčál i po 14 dnech doma a chuť... celý příspěvek > |  | Sekera fiskars - broušení, 29.11.2012 Vědro má ve dně díru, milý Lojzo, milý Lojzo, vědro má ve dně díru, milý Lojzo, díru má... Brousit se dá čímkoliv, Fiskars doporučuje úhel tuším 30 - 35 st. |  | Řízkování Pámelníku, 29.11.2012 pH: Vaše konstrukce jsou opravdu hodně přitažené za vlasy. Obviňujete včely, že snad šířily bolševník, což je kravina. Za jeden exces s článkem (nevíme, zda je to fakt) odsuzujete všechny včelaře. A hlavně porovnáváte pámelník s bolševníkem, a to je... celý příspěvek > |  | Popel na zahradu?, 27.11.2012 Citace: Specifická hmotnost je 500 g/l, to znamená, že v desetilitrovém kbelíku je 5 kg popele. A na obsah živin se už podíváte sám, že?
|  | Řízkování Pámelníku, 27.11.2012 Řízky nevím, ale pámelník odnožuje. A občas leze dost daleko Takže vyrýpnout odnož. Keře které dlouho kvetou taky mám, ale nemám tušení, jak se jmenují. |  |
|  | Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012 Samozřejmě, že mi nic není do toho, co strom tazateli přináší. Ale když jenom zařvu "porazit", pak je to hloupé a považoval jsem za dobré svůj názor podložit jakýmsi myšlenkovým pochodem, dá-li se nalézt. S tím názorem o starém stromu k staré... celý příspěvek > |  | Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012 A pak mi budou vyčítat, že s Vámi (MV) pořád souhlasím. Diskuse myslím není o tom, zda na stejné místo stejný strom. Můj názor je, že je to staré, shnilé a musí to dolů. Těch pár let, co to ještě vydrží - zdali - nepřinese ani užitek, ani potěšení.... celý příspěvek > |  | Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012 Loni zasazený vysokokmen Melodie má letos květové pupeny. Pokud jde snad o stín a romantiku, tenhle parkos nevypadá ani romanticky, ani moc stínu nedá. Samozřejmě, že než doroste vysokokmen, chvíli to trvá, ale v zahradničení existuje jen málo... celý příspěvek > |  | Razantní prořez staré jabloně, 21.11.2012 Skácet a nahradit novým vysokokmenem. Pokud má nějaká nenahraditelná jablka, pak odebrat rouby, naroubovat a až budou roubovance v růstu, opět skácet a vysadit roubovance. |  | Udírna a uzení bez problémů, 20.11.2012 Jde mi o to, že velká většina uzených zdrojů i mé vlastní zkušenosti jsou v rozporu právě v délce naložení. A to tak, že například maso v kilovém kuse po dvou - třech týdnech solení prostě zdaleka není proležené až ke středu. Neříkám, že se v tu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|