Příspěvky uživatele - 192.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporucte hnojivo na podzimni hnojeni, 9.10.2007
Nelepsi (kvalita) vyrobky (osiva, hnojiva) ma Wolf-Garten. Vyplati se priplatit za kvalitu. Osobne vyzkouseno.
Rozkvitne večer, kto ju pozná?, 5.9.2007
Ďakujem, s vašou pomocou som ju na internete identifikoval ako Pupalku žltú? - Oenothera flava (A.Nels), anglicky Garrett yellow evening-primrose . Relatívne podrobná informácia po anglicky je na stránke gardenguides.com - ide o dvojročnú... celý příspěvek >
Zkušenosti se sekačkou Hq R 53SV?, 24.8.2007
Rozhodoval jsem se mezi HQ R 53SV a HQ 152 SV. V obchodě mi prodavač sděli, že 53SV s předním náhonem by mi nedoporučoval pravě pro ten náhon, a velká loukoťová zadní kola..tak prý měli v poslední době několik reklamací, že tato kola... celý příspěvek >
Sekačky Alko Comfort 520 - jaký motor, 3.8.2007
Tak jsem se dozvěděl, ze motory Honda k ALKo nebudou do konce roku. Proto budu muset kouknout po něčem jiném. Docela se mi zamlouvá Husqvarna R 53SV.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika