|
Příspěvky uživatele - 19.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 Teď jsem se byl podívat na krabičku s kristalonem a je tam 1x týdně. Asi myslíte nějaký jiný. Já používám kristalon gold na zeleninu. |  | Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 S tím, že dřív odejde nemohu souhlasit. Loni jsem na stejném místě a ve stejných květináčích sklízel poslední rajčata 12.listopadu. Bylo to asi na 8 nebo 9 patře vijanů, ve výši přes 2m. Chce to ale dobrou výživu rostlin a pravidelnou zálivku. |  |
|  | Sklizeň rajčat 2012, 6.7.2012 To je celkem jednoduché. Za prvé to chce ve výsevním květináči vypěstovat silnou a nevytáhlou sadbu. Potom při přesazování do kýblu nebo velkého květináče, zasadím co nejhouběji a při tom odstříhnu (uštípnu) spodní listy (nebo je můžu zahrnout. Tím... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2012, 6.7.2012 Ano jsou 3,ale chce to dobrou kompostovou zeminu při sázení, trochu hnojiva na dno buď cererit nebo hnijivo pro rajčata. Jinak 2x za den zalévám a 1x týdně zalévám s rospuštěným kristalonem v poměru dle návodu. Ten květináč tak malý není, je na 10L... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2012, 6.7.2012 Chuť je stejná jako jiné roky. Asi je to ale tím, že u nás teploty nedosahují takové výše jako třeba na jihu Moravy a proto mají podmínky podobné jako jiné roky.. U nás kromě minutého víkendu kdy bylo 32°C se teploty pohybovaly od 24 do 29°C. Noční... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|