Příspěvky uživatele - 64.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 2.9.2007
To jste mě opravdu překvapil. Tento motor Vám po 5-ti letech odešel? Kolik hodin ročně přibližně nasekáte? Já mám ten samý motor 10 let (ale asi jen 100 motohodin a zatím běhá a startuje zdá se v pořádku). Jak často jste měnil olej? Vypouštěl jste ho... celý příspěvek >
Honda Vs. Briggs, 1.9.2007
Asi bychom měli rozlišovat motory Briggs&Stratton s SV rozvody (= motory třídy Quantum a Sprint) a motory s OHV rozvody (= Intek Edge a Intek Pro). Je v nich propastný rozdíl ve výkonu i v kroutícím momentu, v kvalitě filrování vzduchu i ve... celý příspěvek >
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 31.8.2007
Děkuji, že jste reagoval tak rychle.chtěl bych se ještě zeptat, zda je podle Vás lepší olej vyměnit před zazimováním nebo až na jaře?  Podle mě má obojí svá úskalí(nevím jak závažná) - jestliže olej vyměním před zazimováním, tak motor bude přes... celý příspěvek >
Oleo Mac Křovinořez - adaptér strun, 31.8.2007
Mám křovinořez Oleo-Mac 740T z roku 1997, plastový kryt cívky sundavám přesně jako vy a ani jednu packu jsem zatím neulomil. Možná že změnili materiál strunové hlavy? Mám také hlavu, u které se struna vysunuje poklepem o pevnou... celý příspěvek >
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 31.8.2007
Dobrý den,1) chtěl bych se zeptat, zda je možné v samochodné sekačce s 4T motorem Briggs&Stratton - Quantum XM 50 (3,7 kW) (uspořádání ventilů "L-head") používat vícerozsahové oleje, které se používají do automobilových motorů?  V návodu k... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika