Příspěvky uživatele - 166.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy paprik, 19.2.2010
Léta jsem pěstoval bílou papriku, vynikající chuti. Teprve až přezrávala, začala nabírat načervenalou barvu. Bohužel jsem semínka přes veškerou snahu neudržel. Nevíte náhodou o jakou odrůdu šlo? Pěstování jsem převzal po otci před 10ti lety a tedy... celý příspěvek >
Odrůdy paprik, 19.2.2010
Corno i Ozarowskou jsem začal zkoušet před třemi roky. Po prvním roce jsem řekl, že už nikdy více, ale když jsem na podzim rostliny likvidoval, ukázaly se pěkné plody. A tak jsem jim dal ještě šanci. Musí být na ně ten správný rok, např. loni, kdy... celý příspěvek >
Ako zlikvidovat neziaduci vinic, 11.2.2010
Otázka je, o kolik hlav se jedná. Při malém množství vykopat kolem hlavy půlmetrovou jámu a všechny kořeny odstranit. Při větším množství (já jsem takto likvidoval 250 hlav) odrýt z boku asi 30 cm a pak ještě níž přeseknout ostrým rýčem kořen a... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 10.10.2009
Jenom poznámka: slivovice či jiné produkty z pěstitelského pálení se nesmí prodávat, jsou určeny jen pro vlastní spotřebu. Na tyto pálenky je nižší spotřební daň a prodejce se vystavuje možnosti postihu, i když najdete spousty veřejných inzerátů.... celý příspěvek >
Zpracování kořeninové papriky, 9.9.2009
Nevím jakou používáte papriku. Já Karkulku (má tvar kozích rohů a roste špičkami vzhůru), která po usušení a namletí na tříštivém kafemlýnku perfektně barví, rozhodně víc než kupovaná.    I.
Myš - jak se jí bavit?, 4.9.2009
Pokusím se vám popsat past, kterou používal můj otec a já v tom pokračuji při návštěvě nezvaného hosta, snad to bude srozumitelné: Připravíme si dřívko silné 2 mm, vysoké cca 2 cm, dlouhé 8 - 10 cm. Jeden konec mírně seřízneme a na takto upravenou... celý příspěvek >
Voda z bazenu na zahradu?, 4.9.2009
Skvělé fundované příspěvky. Proto se přidám s dotazem: vypustit na zahradu, i když byly používány chlorové tablety? Předem díky.      I.
Co ještě z přebytků paprik?, 29.8.2009
Na oleji zesklovatím cibuli (mám ji rád hodně), přidám na kostky nakrájené papriky a 1 ostřejší baraní roh, osolím, okmínuji a asi 10 minut podusím (zase - mám papriku raději tvrdkavější). Přidávám grilovací koření, ale to lze nahradit něčím jiným... celý příspěvek >
Likvidace okurkovych a rajcatovych listu napadenych plisni, 14.8.2009
Chtěl bych oživit tento dotaz. Opravdu nemáte nápady, co s tím?     I.
Měření lihoměrem, 13.8.2009
A kromě lihovaru, dají se ty tabulky někde získat?      I.
Bofix, 11.8.2009
Bofix jsem ještě nezkoušel. Ale mám poměrně dobrou zkušenost se Starane. Plácám to sem proto, jestli se někdo nepřipojí se svou zkušeností. Myslím, že to zlikvidovalo i tu pampelišku, ale když vidím na zahrádce jak poletuje chmýří, bude to asi boj na... celý příspěvek >
Rajče - postřik - prevence?, 2.8.2009
Ptal jsem se na jiném místě, ale bez valné odpovědi: chybí mi také 5 dnů do konce OL. Můžu utrhnout rajče dnes a konzumovat je až po skončení OL?   I.
Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009
Jak je to prosím s OL? V zoufalství jsem po Ridomilu postříkal rajčata Acrobatem s OL 21 dnů. Můžu plody utrhnout za 14 dnů, ale konzumovat je až po 21 dnech? Všem postiženým přeji pevné nervy.       I.
Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 29.10.2008
Mám na zahradě několik plechových 200 lt sudů na zálivku. Nemáte někdo zkušenost, nápad, radu, abych je na zimu nemusel vypouštět a mráz je neponičil? Díky.    Ivo
Uložení destilátu do země, 18.9.2008
Od narození dcery jsem každý rok ukládal 2lt skleněný demižonek (pokud se pálilo). Demižonek jsem zazátkoval a zátku zalil (vždy) pečetním voskem. Uložil nastojato ve viném sklípku. Nedávno jsem dal zeťákovi to druhé nejdražší, co mám, první byla... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika