|
Příspěvky uživatele - 174.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Balkonová keříčková rajčata - odstraňování listů, 5.7.2012 A vyštipujete zálistky nebo necháváte jako keř? Já vyštipuji ve spodní polovině rostliny. není to špatně? |  | Beros na co použít?, 5.7.2012 A s nějakou přílohou nebo jen papričky a rajčátka se sýrem? :)
|  |
|  | Beros na co použít?, 5.7.2012 Předpokládám, že se syrová nejí. Tak na co ji využít? Děkuji |  | Balkonová keříčková rajčata - odstraňování listů, 4.7.2012 přesně vilmu mám taky jak džungli, květy a plody jsou pod listama schované, tak neví, jeslti prostříhat? |  | Kdy sklízet jaké odrůdy?, 4.7.2012 Mám vysazené odrůdy, vlasta, hamík, amy, beros
Otázka je kdy sklízet? U berosu a vlasty je to jasné. Jakmile dosáhnout červené respektive oranžové barvy.
Ale kdy u amy a hamíků?
Jak velké mají být plody amy, vlasty a hamíku?
Mohl bych... celý příspěvek > |  |
|
|
|